Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Praecomin videoneuvottelupalvelu auttaa pitämään valot päällä valtakunnassa

ReferenssiSuomen kantaverkkoyhtiö eli Fingrid Oyj tilaa videoneuvottelupalvelut Praecom Oy:ltä. Fingridissä uuden järjestelmän käyttöönotto on siirtänyt vastuun videojärjestelmän toimimisesta pois yrityksen omasta päiväjärjestyksestä.

– Aikaisemmin oma organisaationi joutui selvittämään vikatilanteita, mutta nyt voimme ottaa milloin tahansa suoraan yhteyttä Praecomiin, Fingridin tietohallintojohtaja Kari Suominen kertoo.

Palvelun helppokäyttöisyys on ollut Suomisen mukaan huippuluokkaa. Videoyhteyden avaaminen tapahtuu käytännössä yhtä painiketta painamalla. Sen lisäksi asiakastuki toimii 24 tuntia vuorokaudessa, ja vastuu yhteyden toimimisesta on Praecomilla.

– Meille jää aikaa tehdä sitä, missä olemme hyviä. Meillä Fingridissä kenenkään ei tarvitse olla hälytysvalmiudessa videoneuvotteluiden aikana.

Videoneuvottelupalvelun erinomaisuus nousee esiin myös siinä, ettei neuvottelun vastapuolella tarvitse olla omaa neuvottelujärjestelmää. Mukaan voi liittyä niin mobiililaitteella kuin tietokoneella.

Kiitosta palveluiden kehittymisestä

Uutena mahdollisuutena Praecom on mahdollistanut videoneuvotteluiden striimaamisen ja tallentamisen. Se on Suomisen mukaan erittäin toivottu suunta palvelun kehitykselle.

– Meillä on paljon henkilöstö- ja koulutustilaisuuksia. On todella hienoa, että pystymme tallentamaan nämä tilaisuudet. Ihmiset pystyvät katsomaan tallennuksen milloin tahansa ja missä tahansa.

Helppokäyttöiseksi on tehty myös videoneuvottelun varausjärjestelmä. Tämä toimii Suomisen mukaan Outlookin kalenterin avulla, ja varausta tehtäessä järjestelmä varaa samassa yhteydessä myös neuvottelutilan.

Videoneuvottelujärjestelmä mahdollistaa vaivattoman yhteydenpidon

Yhteistyö Praecomin kanssa on lisännyt Fingridin videoneuvottelupalveluiden käyttöastetta. Yhteydenpito aluekonttoreihin tapahtuu pääasiassa videoneuvotteluiden kautta. Myös yhteydenpito pohjoismaisiin kantaverkkoyhtiöihin ja muihin merkittäviin partnereihin tapahtuu helposti videoneuvottelujärjestelmän avulla.

– Kokemukseni Praecomin palveluista ovat olleet todella positiivisia. He ovat pitäneet lupauksensa palveluiden laadusta. Palvelut ovat kehittyneet teknologiakehityksen myötä, ja uusien toimintatapojen käyttöönotto on ollut helppoa ja nopeaa, Suominen linjaa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Praecom logo

Tiedot

Tilaaja: Fingrid
Ajankohta: 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mika Mäkelä

Lisätietoja

Yritysprofiili Praecom kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Praecom kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Praecom - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Praecom - Muita referenssejä

Praecom - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia