Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Neuvotteluhuoneet ja esitystekniikka suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan

ReferenssiKun LähiTapiolassa tahdottiin parantaa neuvottelukokemuksia, valikoitui neuvotteluhuoneiden ja esitystekniikkaratkaisujen uudistajaksi Praecom Oy. LähiTapiolalla ollaan oltu tyytyväisiä yhteistyökumppaniin, joka pystyy tarjoamaan palveluita koko maassa. 

LähiTapiolan hankevastaavat Ville Mäenpää ja Juuso Ihalainen kertovat, että yrityksessä ollaan oltu tyytyväisiä yhteistyöhön. Praecomin tuottamissa ratkaisuissa korostuu käyttäjäystävällisyys.

– Meillä on ollut aiemmin haasteita Digital Signage -puolen kanssa. Olemme kokeilleet useampia toimittajia, mutta nyt tuntuu, että olemme saaneet yhdenmukaisen toimittajakumppanin, joka pystyy tarjoamaan palvelua koko Suomeen, Mäenpää mainitsee.

Mainosnäyttöjen sisällössä huomioidaan paikallisuus

– LähiTapiola tahtoo näkyä monessa paikassa, ja mainosnäytöt ovat yksi näkyvyyden muoto. Praecom asensi meille nämä näytöt ja auttaa meitä sisällöntuotannossa, Ihalainen kertoo.

Mainosnäyttöjen sisältöä suunniteltaessa otetaan huomioon paikallisuus. Eri puolilla Suomea mainosnäytöillä näkyy asiakkaille erilaista sisältöä. LähiTapiolalla ollaan tyytyväisiä myös Praecomin tuotteiden toimintavarmuuteen. Mäenpään mukaan toimiva laitteisto säästää työaikaa.

– Haluamme tehdä loppukäyttäjäystävällisiä neuvotteluhuonekokonaisuuksia, joissa on kaapelivaihtoehdot kaikkiin eri tarpeisiin, ja joissa kaikki lähtee toimimaan automaattisesti. Loppukäyttäjien ei tarvitse miettiä, onko kokonaisuus toimiva vai ei, Ihalainen toteaa.

Loppukäyttäjät ovat tyytyväisiä

Uudenlaisia ratkaisuja kokeiltaessa mukana on aina mietteitä siitä, millaiseksi lopputulos muodostuu. LähiTapiolan yhteistyö Praecomin kanssa on onnistunut hyvin heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan, ja loppukäyttäjät ovat tyytyväisiä ratkaisuun.

– Praecom on oikeasti kiinnostunut meistä ja huolehtii siitä, että tekniikka toimii. He tahtovat myös toimittaa meille uusia laitteita, Mäenpää tiivistää.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Praecom logo

Tiedot

Tilaaja: Lähitapiola
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jari Sikanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Praecom kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Praecom kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Praecom - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Praecom - Muita referenssejä

Praecom - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia