Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmäpäivityksestä koko yrityksen toiminnan sujuvoittamiseen

ReferenssiHerman Andersson tarjoaa satamatoiminnan palveluita, kuten ahtausta, huolintaa ja laivanselvitystä. Yritys lähestyi Bitfactoria ajatuksenaan parantaa olemassa olevia digitaalisia järjestelmiään. Bitfactorin ammattilaiset alkoivat tutkia prosesseja ja toimintatapoja pintaa syvemmältä. Projektin myötä löytyi keinoja sujuvoittaa työntekijöiden toimintaa paljon laajemmin kuin mihin pelkkä vanhojen järjestelmien tekninen päivitys olisi pystynyt.  

Haaste

Satamatyöskentelyssä oli käytössä vanhoja järjestelmiä, jotka olivat käytettävyydeltään huonoja eivätkä enää vastanneet ahtaajien ja työnjohtajien tarpeisiin. Samalla kaivattiin parempaa tiedonkulkua eri osapuolten välillä, esimerkiksi asiakaspalvelun suuntaan.

Ratkaisu

Koska järjestelmät palvelevat aina ihmisiä eikä toisin päin, Bitfactorin ammattilaiset lähestyivät aihetta ihmislähtöisesti ja kokonaisvaltaisesti. Pelkän teknisten järjestelmien uudistamisen sijaan he ottivat huomioon Herman Anderssonin satamatoiminnan laajemmasta näkökulmasta. He kartoittivat ahtaajien, työnjohdon ja asiakaspalvelun tarpeet, jotta uusi palvelu tukisi työn tekemistä mahdollisimman hyvin ja tehokkaasti.

Ihmisnäkökulman lisäksi palvelun suunnitelmassa otettiin huomioon satamatyöskentelyn erityispiirteet, kuten turvallisuus suuria koneita ja kontteja operoitaessa ja tarve manuaalisen työn vähentämiseen. Suunnitelmassa nostettiin esille myös satama-automaation rooli työn helpottajana ja nopeuttajana.

Lopputuloksena saatiin toteutusvalmis suunnitelma palvelusta, joka ratkaisee monia tiedonkulkuun ja työn sujuvuuteen liittyviä ongelmia.

Suosittelija:

Olemme erittäin tyytyväisiä Bitfactorin laatimaan kehityssuunnitelmaan. He pystyivät nopeasti tunnistamaan tärkeimmät parannuskohteet ja samalla porrastamaan tekemisen sopiviin osakokonaisuuksiin. Käyttöliittymäsuunnitelmissa huomioitiin hyvin ahtaajien työnkuva ja toiminta kentällä sekä työnjohdon vaatimukset.

Timo Alatalo, Herman Andersson Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Loihde Factor Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Herman Andersson Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Maaret Väisänen: +358 50 494 8623

Lisätietoja

Yritysprofiili Loihde Factor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Omat tagit

palvelumuotoilu
Business Design
liiketoiminnan muotoilu
Liiketoimintaprosessien kehittäminen

Siirry yrityksen profiiliin Loihde Factor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Loihde Factor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Loihde Factor - Muita referenssejä

Loihde Factor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia