Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hyödynnä Google My Business markkinoinnissasi

Bloggaus

KASVATA KIVIJALKALIIKKEESI NÄKYVYYTTÄ

Google My Business sijainnit näkyvät karttahakujen lisäksi Googlen hakutuloksissa, niin että huomio kiinnittyy GMB-tiliin jopa hakutuloksia helpommin. Karttahaku on Googlen suosituimpia ominaisuuksia ja paikallisten hakujen määrä on jatkuvassa kasvussa.

Paikallista palvelua etsittäessä kuluttajan päätöksentekoaika on lyhyt ja siksi paikallisissa hauissa näkyvyys hakutulosten yläosassa on tärkeää. Harva kuluttaja selaa hakutuloksia pitkälle, mikäli oikea palvelu löytyy luotettavalla profiililla jo alkupään tuloksissa.

MIKÄ ON GOOGLE MY BUSINESS?

Google My Business on Googlen tarjoama karttapalveluihin upotettu hakupalvelu. Google My Busineksen tarkoituksena on palvella kuluttajia löytämään palvelut paikallisesti tarjoten suoraan yhteydenottokanavat sekä sijainnit. Yhä useampi kuluttaja katsoo yrityksen yhteystiedot ja aukioloajat Googlesta yrityksen verkkosivujen sijaan.

MISSÄ JA KENELLE SE SOPII?

Erityisesti yritykset, jotka tarjoavat palvelua paikallisesti “kivijaloissa”. Matalan kynnyksen palveluissa, kuten:

  • Kauneudenhoitoalan yritykset
  • Autohuoltokorjaamot
  • Ravintolat
  • Erilaiset myymälät yms.

Näkyvyys on erityisen tärkeää. Myös yritykset, jotka tarjoavat palvelua paikallisesti suoritettavana muualla esim. Kodin rakennus- ja pihatyöt, LVI- ja sähkötyöt ja muut vastaavat yritykset saavat GMB -näkyvyydestä etumatkan.

MITEN SEN SAA KÄYTTÖÖN?

Google My Business tilin luominen on ilmaista ja ensimmäinen vaihe. Käyttöönotossa tulee huomioida, että yritys tulee esiteltyä tilillä luotettavasti huomioiden kaikki yrityksen tarjoamat palvelut.

MUUTA?

Parhaimman hyödyn tilistä saa olemalla tilillä aktiivinen. Aktiivisuudella on yritykselle tuplahyöty, sillä aktiivisuus palvelee sekä asiakasta, että nostaa Google My Business tilin sijoittumista hakutuloksissa. Googlen ns. Local Packiin (noin 5 Googlen parhaiten arvottamaa tiliä) pääsy edellyttää tilin käyttäjältä interaktiivisuutta asiakkaiden kanssa, sekä omatoimista aktiivisuutta ja tietojen ajantasaista oikeellisuutta. Local Packiin sijoittuminen tukee myös yrityksen verkkosivujen orgaanista näkyvyyttä ja tämän kautta vaikuttaa mahdollisesti myös SEM osalta kustannuksiin positiivisesti.

OTA YHTEYS KUN HALUAT PARANTAA YRITYKSESI LÖYDETTÄVYYTTÄ

Menestystarinat on vuonna 2006 perustettu digimarkkinoinnin asiantuntijayritys. Tehtävämme on tuoda asiakkaillemme mitattavaa liiketoimintaa ja lisäarvoa markkinoinnin avulla. Ota yhteys!

Pinterest
Menestystarinat Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Menestystarinat kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Siirry yrityksen profiiliin Menestystarinat kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Menestystarinat - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Menestystarinat - Muita referenssejä

Menestystarinat - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia