Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Henkilöturvajärjestelmä

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): HUS-Kiinteistöt Oy


Tämä asiakirja ei ole hankintailmoitus tai kutsu neuvotteluun eikä myöskään tarjouspyyntö, vaan markkinakartoitukseen liittyvä tietopyyntö. Tietopyyntöön vastaaminen ei ole edellytys mahdolliseen myöhempään kilpailutukseen osallistumiselle. Tämä ilmoitus ei myöskään velvoita HUS-kuntayhtymää toteuttamaan varsinaista hankintaa. Tällä tietopyynnöllä on tarkoitus selvittää markkinoilla olevia kuntayhtymän tarpeisiin soveltuvia henkilöturvajärjestelmiä.

Hankintayksikkö pyytää tällä tietopyynnöllä erilaisia henkilöturvaratkaisujen ja/tai -järjestelmien tarjoajia toimittamaan HUS-Kiinteistöt Oy:n hankintayksikölle lyhyen esittelyn yrityksestä, sen toiminnasta sekä tarjoamista ratkaisuistaan / palveluistaan julkisille tai yksityisille sosiaali- ja terveydenhuoltoalan toimijoille. Tarjoajan tulee toimittaa esittelynsä kirjallisesti sähköpostilla, Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint tms.) tai Adobe PDF -muotoisena HUS-Kiinteistöt Oy:n hankintayksikölle: hus-kiinteistot.hankinnat@hus.fi Huom! Hankintayksiköllä on käytössä Microsoft Windows -käyttöliittymä, joten Apple Mac -käyttäjien laatimat PDF-tiedostot eivät välttämättä avaudu tai näy oikein Windowsilla avattuna. Tarjoajan tulee varmistaa itse esittelynsä dokumentaation oikeellisuus. Esityksien perusteella HUS-Kiinteistöt Oy:n hankintayksikkö mahdollisesti kutsuu tarjoajan tarkempaan tekniseen vuoropuheluun. Vuoropuhelu järjestetään Helsingin Meilahdessa eikä siitä makseta tarjoajille korvausta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia