Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Granon myyntilaskut tuhansine liitteineen hoituvat kevyesti Heeroksen pilvessä

Referenssi ”200-sivuinen lasku ja 700 sivua liitteitä on taloushallinnon järjestelmille haaste. Lisäksi vain harva toimittaja pystyy tarjoamaan liitteiden hallintaa. Tarpeisiin sopiva ratkaisu myynti-, osto- ja matkalaskujen sähköiseen käsittelyyn löytyi Heerokseta”.

Vuonna 2010 silloisen Kopijyvän tuore talousjohtaja Tiina Pakarinen pohti sähköisyyden tarvetta katsoessaan yrityksen kasvun myötä lisääntynyttä paperilaskujen määrää. Vaikkakin myyntilaskut olivat välittyneet jo jonkin aikaa sähköisinä, kulkivat osto- ja matkalaskut vielä paperisina. Toiminnanohjausjärjestelmän uudistuksen myötä, haluttiin laskujen lähetysprosessiakin vielä kehittää.

”Meiltä lähtee kuukausittain noin 9000 myyntilaskua, joiden mukana kulkee kymmeniä tuhansia liitteitä. Selvisi, että vain harva toimittaja pystyy tarjoamaan liitteiden hallintaa; Heeros oli yksi näistä. Hyvät kokemukset Heeroksen ostolaskupuolelta helpottivat myös valinnan tekemistä”, muistelee Tiina.

Ensin sopimus Heeros Circulasta ja seuraavana vuonna myyntilaskuista ryhditti selkeästi laskujen käsittelyä. ”200-sivuinen lasku ja 700 sivua liitteitä on taloushallinnon järjestelmille haaste. Heeros tuotti yhteistyössä Liaisonin kanssa tarpeisiimme myyntilaskujen lähetyksen. Laskujen liitteet viedään pilveen sitä mukaa kun niitä syntyy, ja ne yhdistetään myöhemmin lähtevään laskuun. Osa liitteistä menee asiakkaille, osa vain omaan arkistoomme”, kertoo Pakarinen.

Nykyään yrityksen taloushallinnosta 65–70 % on jo sähköisessä maailmassa. Nimi vaihtui Granoksi keväällä 2014, kun Panostaja-konserniin kuuluvaan Kopijyvään fuusioitui DMP-Digital Media Partners Oy.

Granolla ollaan tyytyväisiä siihen, miten Heeros huomioi asiakkaiden erityispiirteet ja toiveet tuotekehityksessä. Parhaillaan Pakarinen miettii ratkaisua yrityksen sopimusten hallintaan. Heerokselle onkin lähtenyt toive pilottikokeilusta, jossa järjestelmä osaisi automaattisesti hyväksyä laskun, jos se vastaa sopimusta.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Heeros  Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Grano
Ajankohta: 2010 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Heeros kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Siirry yrityksen profiiliin Heeros kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Heeros - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Heeros - Muita referenssejä

Heeros - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia