Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miten valita laskutusohjelma yritykselle?

BloggausKun yritykselle valitaan laskutusohjelmaa, siihen vaikuttaa erityisesti liiketoimintasi laajuus sekä millaisia laskutettavat asiakkaat ovat. Laskutusohjelman ja sen ominaisuuksien tulee vastata yrityksesi tarpeisiin. Vaikka suuri osa laskutusohjelmista toimii samalla periaatteella, lisäominaisuudet saattavat poiketa suuresti toisistaan. 

Mitä kannattaa huomioida laskutusohjelman valinnassa?

  • Ketkä asiakkaasi ovat? Jos esimerkiksi sinulla on yritys-, tai julkisenpuolen asiakkaita, silloin verkkolaskumahdollisuus on yleensä välttämätön.
  • Miten suurta yritystoimintasi on? Jos olet aloitteleva yritys ja liiketoimintasi on pientä, alkuun pääset perusominaisuuksilla. Liiketoiminnan ja lähetettävien laskujen määrän kasvaessa tulee kuitenkin tarve lisäominaisuuksille, jolloin on hyvä tutustua kattavampiin vaihtoehtoihin. 
  • Missä laskutusohjelmaa käytetään? Yrityksenne tarpeet määrittää sen, onko sopivin vaihtoehto esimerkiksi pilvipalvelu, joka toimii kaikkialla sijainnista tai laitteesta riippumatta. Mobiilisovellus tuo myös toisella tavalla joustavuutta, kun laskutusohjelmaa voi säilyttää omassa taskussa. 
  • Mitä laskutusohjelma pitää sisällään? Ohjelman olisi hyvä kattaa kaikki yrityksenne tarpeet. Laskutusohjelmaa valitessa kannatta myös varmistaa, että ohjelma tarjoaa parhaan mahdollisen tuen yritykselle – myös liiketoiminnan kasvaessa. 
  • Millainen asiakkaan kokemus on? On kannattavaa ottaa huomioon, miltä laskut näyttävät asiakkaille ja valita sellainen laskutusohjelma, joka antaa ammattimaisen kuvan yrityksestänne. Laskujen ulkoasun tulisi olla selkeä ja lähetystavan asianmukainen. 

 

Varmista verkkolaskutusmahdollisuus

Valitse nykyaikainen, sähköinen laskutusohjelma, joka pitää yrityksesi laskutusprosessin ajantasalla ja antaa ammattimaisen kuvan yrityksestäsi asiakkaille. Laskutusohjelman täytyisi sisältää verkkolaskutusmahdollisuus, jonka avulla voidaan vastata kaikenlaisten asiakkaiden tarpeisiin. 

Valitse automatisoitu laskutusohjelma

Automaatio nopeuttaa laskutusprosessia ja vähentää manuaalista työtä. Lisäksi laskutusprosessi on luotettavampi, koska automaatio vähentää virheiden määrää, jotka syntyvät manuaalisten työvaiheiden yhteydessä. Automaatio tehostaa laskutusprosessia huomattavasti ja säästää resursseja tehostaen koko yrityksen taloushallintoa. 

Suosi raportointiominaisuutta

On hyvä varmistaa, että laskutusohjelmalla pystytään seuraamaan ajantasaisia tietoja. Raportit auttavat seuraamaan saatavia ja hallinnoimaan kassavirtaa. Näet aina yrityksesi ajantasaisen tiedot, ja voit hyödyntää raportteja tukena päätöksenteossa. Lisäksi on tärkeää, että laskut arkistoidaan talteen, jotta voit tarvittaessa tarkistaa tiedot myös aikaisemmista laskuista.

Varmista laskutusohjelman integroitavuus

Laskutusohjelman tulisi olla helposti integroitavissa myös muihin järjestelmiin. Näin tarvittava tieto välittyy helposti eri ohjelmien välillä ilman manuaalisia työvaiheita. Integrointimahdollisuus eri taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmien kanssa sujuvoittaa liiketoimintaa huomattavasti. Lue blogistamme, kuinka taloushallinnon ja toiminnanohjauksen (ERP) integrointi onnistuu vaivattomasti.  

Huomioi työntekijöiden käyttökokemus

On myös tärkeää ottaa huomioon, että laskutusohjelman käyttöliittymä on helppo ja selkeä yrityksesi työntekijöille. Laskutusohjelman tulisi olla monikielinen, jotta vieraskieliset työntekijät voivat käyttää ohjelmaa sujuvasti, ja laskujen luominen kansainvälisille asiakkaille sujuu vaivattomasti.

 

Heeros antaa ammattimaisen kuvan yrityksestäsi

Lisäksi itse lasku on tärkeä kontakti asiakkaiden ja yrityksesi välillä. Heeroksen järjestelmän avulla laskut ovat helposti muokattavissa yrityksenne näköisiksi, mikä auttaa sinua luomaan laskuille personoidun ja ammattimaisen ilmeen. Lisäksi Heeroksen verkkolaskutusmahdollisuus auttaa varmistamaan asiakkaiden tyytyväisyyden laskujen välittyessä ongelmitta ja viiveettä suoraan asiakkaalle. Lisäksi sähköinen laskutus vähentää kustannuksia ja virheitä sekä parantaa kassavirtaa nopeuttamalla laskutuskiertoa.

Kätevä ja helppokäyttöinen ohjelma tukenasi

Heeroksen ratkaisut ovat pilvipohjaisia, minkä vuoksi ne toimivat joustavasti kaikkialla, sekä selaimessa että mobiilissa. Heeros Mobiilin avulla voit säilyttää taloushallintoa taskussasi. Mobiililla luot myyntilaskut missä ja milloin vaan, sekä seuraat helposti saatavien kotiutumista. Sovellus toimii myös verkkokaupan laskutusohjelmana. Voit hoitaa verkko-, käteis- ja massalaskutuksen asiakas- ja tuoterekisteriä hyödyntäen. 

Heeros Myyntilaskut -ratkaisun avulla laskujen laatiminen on vaivatonta ja nopeaa. Voit luoda laskuja, maksukehotuksia ja käteislaskuja suoraan Heeroksessa eri laskupohjia hyödyntäen tai tuoda laskuaineistoja vaivattomasti toisesta järjestelmästä. Voit käsitellä suuriakin määriä myyntilaskuja yksinkertaisesti massana ja ilman turhia manuaalisia työvaiheita. Automaation ja tekoälyn ansiosta säästät aikaa ja resursseja. Voit keskittyä yrityksesi ydintoimintoihin ja Heeros hoitaa muun puolestasi mahdollistaen liiketoiminnan kasvun.

 

Monipuoliset ominaisuudet muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden

Heeroksen laskutusohjelma on suoraan integroitavissa useisiin taloushallinnon ohjelmistoihin, mukaan lukien toiminnanohjausjärjestelmiin, myyntireskontraan sekä kirjanpito-ohjelmiin. Heeroksen laskutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden sähköiselle arkistoinnille. Voit tallentaa laskut automaattisesti arkistoon, josta ne ovat helposti löydettävissä myös jälkikäteen. Lisäksi kattava ja monipuolinen raportointi auttaa seuraamaan saatavia ja hallinnoimaan kassavirtaa. 

Heeroksen laskutusohjelmaa voi myös käyttää neljällä eri kielellä ja myyntilaskuja voidaan luoda seitsemällä eri kielellä. Heeros tuki on palveluksessasi joka vaiheessa. 

Paras laskutusohjelma pienyrityksille

Meiltä löydät ratkaisut yrityksen koosta riippumatta. Heeroksen Small Business -ohjelmisto, on erikoistunut vastaamaan pienyritysten laskutustarpeisiin. Pienyritysten laskutustarpeet eroavat usein suurimmista yrityksistä asiakaskunnan ja yritystoiminnan luonteen johdosta. 

Small Business -ohjelmistosta löydät kaikki ominaisuudet, joita pienyritys tarvitsee myyntilaskujen hallintaan ja käsittelyyn. Yksinkertaisella ja selkeällä käyttöliittymällä luot ja lähetät laskuja helposti. Voit laskuttaa palveluita, tunteja, ostolaskuja, tuotteita, kuluja, toistuvia ja aikataulutettuja laskuja.

Ohjelmiston avulla voit yksinkertaistaa laskutusta ratkaisusta löytyvän automaattisen laskugeneraattorin avulla sekä hyödyntäen arvokasta laskutusdataa ja arvioita menneiltä ja tulevilta kuukausilta. Reaaliaikainen näkymä projektien kustannuksista pitää sinut ajantasalla.

Riippuen yrityksesi koosta, Heerokselta löytyy sopiva laskutusohjelma yrityksellesi

  1. Lue lisää Heeroksen Small business -ohjelmistosta, joka sopii parhaiten 1-10 henkilön yrityksiin
  2. Tutustu Heeros Myyntilaskut -ohjemaan, jolla hoidat isomman yrityksen laskutuksen.

 

Pinterest
Heeros  Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Heeros kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Integraatiot

Siirry yrityksen profiiliin Heeros kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Heeros - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Heeros - Muita referenssejä

Heeros - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia