Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Markkinointiyhtiö MicroMedia arvostaa sujuvuutta, kattavuutta ja helppoutta

ReferenssiMicroMedia on valinnut taloushallinnon ja asiakkuuksien hallinnan ratkaisut ennen kaikkea helppokäyttöisyyden perusteella. Käytettävyyden ohella suuressa arvossa on yhteistyön sujuvuus ja palvelukokonaisuuden kattavuus. 

MicroMedia on asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakashankintaa tehostavia ja myyntiä kasvattavia markkinointipalveluita asiakasyrityksilleen. Palvelukokonaisuus on kolmiosainen, ja se koostuu asiakkuusmarkkinointi-, pre sales- ja kohdentamispalveluista. 

MicroMedian palvelut mahdollistavat myynnin ja markkinoinnin yhdistämisen saumattomaksi kokonaisuudeksi, sekä outbound- ja inbound-markkinointien tehokkaan toteuttamisen. Kasvava yhtiö teki viime vuonna noin 3 miljoonaa euroa liikevaihtoa noin 45 ammattilaisen voimin. 

Ratkaisut taloushallintoon Heerokselta, asiakkuudenhallinta Taimerilta 

 Taloushallinnossa MicroMedia hyödyntää kokonaisvaltaisesti Heeroksen palveluita. 

 – Meillä on taloushallinto vahvasti omissa käsissämme. Meillä on pieni mutta tehokas talousosasto, joka osaa asiansa ja jolla on pitkä kokemus. Kirjanpidon, ostolaskujen, laskutuksen, palkkojen ja pankkiasioiden hoitoon käytämme Heeroksen palveluita, MicroMedian toimitusjohtaja Timo Häkkinen kertoo. 

 Toimiva asiakkuudenhallinta on elinehto myyntihenkisessä markkinointiyrityksessä. MicroMedian CRM pyörii Taimerissa, jota se on hyödyntänyt jo vuodesta 2016. 

 – Taimerin ensisijainen käyttötarve meillä on asiakkuudenhallinta. Kaikki asiakkuuksien ja projektien tiedot ovat meillä Taimerissa, jonka kautta seuraamme asiakkuuksien kehitystä ja myynnin edistymistä. Taimerissa tehdään esilaskut, jotka siirretään Heeroksen järjestelmään, Timo valottaa.  

 

Hyvä käytettävyys, kelpo hinta-laatusuhde 

Timo Häkkisen mielestä ohjelmistojen tärkein ominaisuus on niiden käytettävyys. 

 – Heeroksen palveluiden kunniaksi täytyy sanoa, että ne ovat erittäin helppokäyttöiset. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja selkeä ja lisäksi niissä on monia hyviä käyttöä sujuvoittavia ominaisuuksia, kuten erilaiset muistutukset, helppo laskujen kierto ja yksinkertainen palkanlaskenta. 

 – Sama pätee Taimeriin, joka aikoinaan valittiin nimenomaan sen yksinkertaisuuden ja helppokäyttöisyyden takia. Projektien perustaminen ja maksuerien hallinta on erittäin helppoa, Timo jatkaa.  

 Käytettävyys ei kuitenkaan ollut ainoa taloushallinto- ja toiminnanohjausohjelmistojen valintaperuste, vaan puntarissa painoivat myös kustannukset. 

 – Sekä Heeroksen että Taimerin osalta voi esiin kyllä nostaa hyvän hinta-laatusuhteen. Kustannusseikat ovat kuitenkin merkityksellisiä tällaiselle maltillisen kokoiselle yritykselle. Meille on tärkeätä myös se, ettei kustannusten näkökulmasta tule yllätyksiä.  

 

Integraatio tehostaa toimintaa ja parantaa käytettävyyttä

MicroMediassa käynnistetään elokuussa pilotti, jossa Heeroksen ja Taimerin palvelut integroidaan yhdeksi kokonaisuudeksi. Integraation tavoite on saada tieto kulkemaan saumattomasti järjestelmästä toiseen, mikä sujuvoittaa toimintaa ja parantaa ennustettavuutta.  

 – Meidän odotukset perustuvat yksinkertaisesti siihen, että saamme kaiken yhteen järjestelmään, jolloin asiakkuuden hallinta tulee jouhevammaksi. Asiakkkuustiedosta, projektien perustamisesta, maksuerien hallinnasta ja esilaskujen ottamisesta laskutukseen tulee kokonaisuus, jota pystyy hallitsemaan yhdestä näkymästä. Sitten näemme suoraan, kuinka paljon kullekin kuukaudelle tulee tuottoja ja kuluja, mikä helpottaa ennustamista ja täsmällistä taloudenpitoa. 

Sujuva yhteistyö, kattava palvelukokonaisuus 

Kun Timoa pyytää mainitsemaan kolme asiaa, joita hän eniten arvostaa yhteistyöstä Heeroksen ja Taimerin kanssa, hän nostaa helppouden lisäksi esille palvelukokonaisuuden kattavuuden ja yhteistyön sujuvuuden. 

 – Yhteistyömme on ollut kitkatonta, ja se on toiminut hyvin. Aina tarvittaessa saa suoraan yhteyden ihmisiin, jotka pystyvät nopeasti auttamaan ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat. 

 – Viimeisimpänä vaan ei missään nimessä vähäisimpänä etuna haluaisin korostaa palvelujen kattavuutta, joka sopii erittäin hyvin nimenomaan asiantuntijapalveluita myyvän yrityksen tarpeisiin. Se helpottaa meidän jokapäiväistä elämäämme, kun saamme kaikki tarvitsemamme palvelut niin sanotusti yhdeltä luukulta, Timo summaa. 

– Ohjelmistojen pitää totta kai toimia, mutta mielestäni käytettävyys on niiden tärkein ominaisuus, MicroMedian toimitusjohtaja Timo Häkkinen toteaa. 

Haluatko integroida yrityksesi talous- ja projektihallinnon?

Tutustu talouden ja projektinhallinnan kokonaisratkaisuihin asiantuntijapalveluille täältä.

Suosittelija:

Heeroksen palveluiden kunniaksi täytyy sanoa, että ne ovat erittäin helppokäyttöiset. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja selkeä ja lisäksi niissä on monia hyviä käyttöä sujuvoittavia ominaisuuksia, kuten erilaiset muistutukset, helppo laskujen kierto ja yksinkertainen palkanlaskenta.

Timo Häkkinen, Micromedian toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Heeros  Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Micromedia

Lisätietoja

Yritysprofiili Heeros kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus

Siirry yrityksen profiiliin Heeros kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Heeros - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Heeros - Muita referenssejä

Heeros - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia