Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Global but local – Oraclen pilveä yhteistyössä

BloggausOlemme Attidolla tuottaneet palveluita Oraclen ratkaisujen ympärille aina raudasta tietokantaan ja toiminnanohjauksen sovelluksiin sekä vähän kaikkea siltä väliltä kohta 20 vuotta. Lähtökohtana on aina ollut, että ratkaisujen tehtävä on palvella liiketoimintaa ja ne toimitetaan budjetissa ja aikataulussa.

Maailman muuttuessa myös liiketoiminnan tarpeet muuttuvat. Tähän vastatakseen Oracle on kehittänyt ratkaisupalettiaan niin tuotekehityksen, kuin yritysostojenkin avulla. Käytännössä koko Oraclen tarjooma löytyy tänä päivänä pilvestä palveluina. Oracle Cloud onkin melko kattava otsikko, jonka alta löytyy ”as-a-service” viitekehyksessä kapasiteettia, alustoja ja sovelluksia käytännössä kaikkiin liiketoiminnan tarpeisiin.

PILVEEN – MUTTA MITEN?


Kuinka ottaa suomalaisena, kasvavana ICT-yrityksenä ja tietenkin pitkäaikaisena Oraclen kumppanina vastaan haasteet ja mahdollisuudet, joita Oracle Cloud tuo tullessaan? Kuinka varmistaa, että onnistuminen on normaali olotila myös hankkeissa, joissa asiakkaamme ottavat ensiaskeleita pilvipalveluiden maailmaan ja elävät muutoksen aikaa esimerkiksi vaihtamalla vanhan tutun ERP –järjestelmän uuteen pilviratkaisuun?

Jatkuvalla kouluttautumisella, sertifioitumisella ja tarkkaan mietityillä rekrytoinneilla emme pelkästään pidä yllä parasta mahdollista suomalaista Oracle –osaamiskeskusta, vaan myös kasvatamme sitä. Paikallisten huippuosaajien voimin viemme läpi onnistuneita projekteja, ylläpidämme ja edelleen kehitämme asiakkaidemme ympäristöjä tutulla ”co-creation” -mallilla. Saavutimme myös hienosti tälle vuodelle asetetun tavoitteen olla pohjoismaiden ensimmäinen Oracle Cloud Excellence Implementer.

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA

Kumppanoiduimme viime vuonna globaalin Oracle –partnerin Evosysin kanssa ja olemme rakentaneet ahkerasti yhteistyömalleja sekä vieneet läpi erittäin mielenkiintoisia Oracle Cloud –hankkeita Suomessa. Tutulla ”Global but local” –mallilla olemme valjastaneet maailmalla saadut opit ja parhaat käytännöt asiakkaidemme hyödyksi. Samalla tarjoamme taattua paikallista osaamista ja läsnäoloa sekä jatkuvaa kumppanuutta myös projektin jälkeen.

YHDISTÄMME JÄLLEEN EVOSYSIN KANSSA VOIMAMME ORACLE MODERN CLOUD DAY – TAPAHTUMASSA 12.11.2019. TOIVOTTAVASTI NÄHDÄÄN SIELLÄ!

Demoilemme Cloud Day:ssa myös Teamsiin rakennettua keskustelevaa käyttöliittymää. Ratkaisun avulla rutiininomaiset hallinnolliset tehtävät, kuten esimerkiksi toimistotarviketilaukset tai kululaskujen käsittely, voidaan toteuttaa nykyistä huomattavasti tehokkaammin.

Tule tapaamaan asiantuntijoitamme Attidon ja Evosysin yhteiselle pisteelle ja kuule lisää ERP:n päälle rakennettavista, työntekoa olennaisesti tehostavista ratkaisuistamme!

Pinterest
Attido Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Attido kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
It-infrapalvelut
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia

Oracle

Siirry yrityksen profiiliin Attido kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Attido - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Attido - Muita referenssejä

Attido - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Pyöräilysää-palvelu kannustaa tamperelaisia ilmastoystävälliseen liikkumiseen säässä kuin säässä
Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia