Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

FoodTech-yritys Mycorena valitsi NetSuiten liiketoimintajärjestelmäkseen valmistautuessaan kansainväliseen laajentumiseen

ReferenssiMycorena on yksi nopeimmin kasvavista FoodTech-alan yrityksistä, jonka visio on muuttaa koko elintarviketeollisuutta. Uraauurtavan biotekniikan avulla Mycorena kehittää innovatiivisia myseeliin eli sienirihmastoon perustuvia ratkaisuja tarjotakseen elintarviketuottajille vai kestävän kehityksen mukaisia proteiinivaihtoehtoja.

Elintarviketeollisuus on tuottoisa, mutta muuttuva ala, jota ohjaavat kuluttajien tarpeet. Viime vuosina ilmastokriisi on vaikuttanut sekä kuluttajiin että koko alaan, ja uusien kestävän kehityksen mukaisten ratkaisujen kysyntä on kasvanut merkittävästi. Yksi suurimmista ympäristöä haittaavista tekijöistä on lihateollisuus, mikä on johtanut kasvipohjaisten vaihtoehtojen räjähdysmäiseen kasvuun. Mycorena näki sen sijaan potentiaalia muuallakin kuin kasvikunnassa, nimittäin sienissä.

Fermentoimalla sienirihmastoa Mycorena kehittää proteiinia, joka ei ole pelkästään ravitsevaa ja täysin luonnollista, vaan myös kestävämmin tuotettua kuin monet kasviperäiset proteiinit tai liha. Yhtiö aikoo laajentaa toimintaansa kansainvälisesti mahdollistaakseen paikallisen tuotannon globaalilla tasolla – heidän ainutlaatuista Promyc-proteiinia voidaan kasvattaa missä tahansa. Ensi vuodesta lähtien yrityksen mykoproteiinia voidaan valmistaa isossa mittakaavassa, kun ensimmäisen kaupallisen Promyc-tehtaan ovet aukeavat. Mycorena painottaa, että ihmisten on löydettävä uusia tapoja tuottaa ruokaa, jos haluamme elää kestävästi, ja mykoproteiini on yksi vastaus tähän ongelmaan.

– Koska me Mycorenalla suunnittelemme liiketoiminnan kansainvälistä laajentamista, etsimme modernia, pilvipohjaista, käyttäjäystävällistä ja kansainvälisesti vakiintunutta liiketoimintaratkaisua. Liiketoiminnan laajennussuunnitelmien myötä vaatimuksemme liiketoiminta-alustan joustavuudelle ja sopeutumiskyvylle kasvavat myös globaalisti. Vertailujen ja arviointien jälkeen oli hyvin selvää, että NetSuite on meidän valintamme. Meille oli myös tärkeää, että meillä on paikallinen kumppani, joka todella ymmärtää prosessejamme ja haasteitamme, joten valitsimme kumppaniksi Suitespotin, sillä saimme yrityksestä turvallisen ja luotettavan kuvan, sanoo Eva Hansson, Director Purchasing & Supply Chain, Mycorena.

NetSuite on modulaarinen ratkaisu, josta voidaan valita yritykselle tärkeimmät ja parhaiten sopivat osat sekä koota kaikki liiketoimintayksiköt yhdelle alustalle automatisoidumpia työnkulkuja varten. Minkä NetSuiten moduulien kanssa aiotte pääasiassa työskennellä?

– Yleisesti ottaen aiomme viedä kaikki tällä hetkellä käytössä olevat liiketoimintaprosessiemme NetSuiteen. Aina myynnistä ja CRM:stä kysynnän suunnitteluun, hankintaan, tuotantoon, varastoon, logistiikkaan, laatuun, jäljitettävyyteen, toimitilarekistereihin ja talouteen asti. Käyttöönotto on ollut täydessä toiminnassa muutaman kuukauden ja odotamme innolla, että saamme sen käyttöön uudessa tehtaassamme, Eva sanoo.

– Mycorena on erittäin innostava yritys tällä suhteellisen uudella alalla. On aina erityisen hauskaa tutustua yrityksiin, jotka ovat oman niche-alansa markkinoiden edelläkävijöitä. Mycorena hyötyy NetSuitesta paljon vielä monien tulevien vuosien ajan, ja ratkaisu seuraa heitä maailmalle aina sinne, minne yritys päättääkään laajentaa, sanoo Håkan Magnusson, Suitespotin myyntipäällikkö.

Håkan, sinulla on yli 20 vuoden kokemus liiketoiminta-alustoista ja niiden käyttöönotoista, mitkä ovat mielestäsi tärkeimpiä asioita, joita liiketoiminta-alustan vaihtamista harkitsevien yritysten tulisi ottaa huomioon?

– Riippuu tietysti yrityksen olosuhteista, mutta yleinen neuvo on miettiä, missä yritys on 3, 5 tai 7 vuoden kuluttua, ja varautua siihen, että liiketoiminta voi muuttua. Tämä voi tarkoittaa laajentumista uusiin maihin tai toimialoihin, olosuhteiden muutoksia tai yritysostoja. Liiketoiminta-alustan ei pitäisi olla este muutokselle, vaan sen mahdollistaja, Håkan Magnusson päättää.

VARAA NETSUITE-DEMO >>>

Staria Oyj osti Suitespot AB:n 21.3.2023. Lue lisää tiedotteesta.

Suosittelija:

Meille oli myös tärkeää, että meillä on paikallinen kumppani, joka todella ymmärtää prosessejamme ja haasteitamme, joten valitsimme kumppaniksi Suitespotin, sillä saimme yrityksestä turvallisen ja luotettavan kuvan.

Eva Hansson, Director Purchasing & Supply Chain

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Mycorena
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Håkan Magnusson

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

NetSuite
NetSuite ERP
Cloud-ERP
ERP
ERP käyttöönotto
ERP-käyttöönottoprojektit
ERP-järjestelmä
erp-projekti
toiminnanohjausjärjestelmä
NetSuite-kumppani
NetSuite-käyttöönotto
NetSuiteERP
Oracle NetSuite
netsuite-konsultti
Staria
FoodTech

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia