Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Energiateollisuus ry:n verkkopalvelut

ReferenssiRedandblue toimi Energiateollisuus ry:n kumppanina energia.fi-sivuston ja jäsenextran toteutuksessa. Energia.fi yhdistää samaan verkkopalveluun julkisen verkkosivuston ja jäsenille tarkoitetut jäsenextran ominaisuudet ja toiminnalliset vaatimukset.

Energiateollisuus edustaa energia-alan yrityksiä, jotka tuottavat, hankkivat, siirtävät ja myyvät

  • sähköä,
  • kaasua,
  • kaukolämpöä ja
  • kaukojäähdytystä.

Energiateollisuus vastaa jäsenyritystensä henkilöstön työehtoja koskevasta sopimustoiminnasta sekä neuvoo ja kouluttaa jäseniään, tekee selvityksiä ja välittää tietoa.

Verkkopalvelu-uudistuksen tavoitteet

Uudistusta edeltänyt energia.fi oli ulkoasultaan vanhentunut ja kaipasi modernisointia mm. tiedon löydettävyyden näkökulmasta. Uudistuksen tavoitteena oli luoda moderni verkkopalvelu, joka palvelee tekniikan puolesta pitkälle tulevaisuuteen sekä samalla varmistaa käyttäjien käyttökokemus verkkopalvelussa.

Uusittu energia.fi verkkopalvelu on tarkoitettu kaikille Energiateollisuuden tuottamia aineistoja hyödyntäville, mutta erityisesti päättäjille ja jäsenyritysten edustajille. Verkkopalvelun tavoitteena on auttaa lukijaa löytämään helposti häntä kiinnostavaa sekä tarvitsemaansa sisältöä.

Uudistuksen tavoitteet tiivistetysti:

  • Ymmärrys siitä, mitä Energiateollisuuden omat ja keskeisten sidosryhmien ihmiset toivovat uudelta sivustolta
  • Moderni sivustokonsepti, joka palvelee ET:tä pitkälle tulevaisuuteen
  • Laadukas visuaalisuus ja käyttökokemus
  • Ylläpidon helppous ja laajat mahdollisuudet muokata sisältöä
  • Saavutettava toteutus

Verkkopalvelun suunnittelu ja toteutus

Verkkopalveluprojektin alkuvaiheessa keskityttiin konseptin ja määrittelyn tarkentamiseen, pohjautuen huomioihin sekä Energiateollisuuden omien että keskeisten sidosryhmien tarpeista. Tehty määrittelytyö perustui tarjouspyyntövaiheessa toimitettuun vaatimusmäärittelyyn, jota tarkennettiin yhteisten työpajojen avulla.

Käyttöliittymää suunniteltaessa pyrittiin varmistamaan, että käyttäjät voivat navigoida sivustolla helposti ja löytää tarvitsemansa tiedon vaivattomasti. Tätä testattiin klikattavilla ja konkreettisilla käyttöliittymäprototyypeillä, joiden pohjalta myöhemmin rakennettiin verkkopalvelun lopullinen visuaalinen ilme. Visuaalisen ilmeen suunnittelussa huomioitiin Energiateollisuuden olemassa oleva brändi-ilme ja keskityttiin tunnistamaan ja hyödyntämään tämän keskeiset elementit.

Verkkopalvelu-uudistuksessa samaan kokonaisuuteen yhdistettiin julkinen sivusto, jäsenextra sekä jäsenkirjeen lähetys yhden WordPress-toteutuksen alle. Sisältölohkot on suunniteltu sivustolle siten, että niitä hyödynnetään sekä rajatussa jäsenextrassa että julkisella sivustolla.

Verkkopalveluun toteutetut integraatiot tekevät sisällön jakamisesta ja ajan tasalla pysymisestä automaattista. Osa verkkopalvelun sisällöistä päivittyy automaattisesti ulkoisten palveluiden RSS-syötteistä, kuten ET:n Energiauutiset-verkkolehdestä ja Adato Energian tapahtumista ja koulutuksista. Myös henkilökorttien yhteydessä näytetään automaattisesti linkit henkilön tuoreimpiin blogikirjoituksiin.

Uusi energia.fi-julkaistiin lokakuussa 2023. Redandblue vastaa Energiateollisuuden verkkopalveluiden käyttöpalvelusta, ylläpidosta ja jatkokehityksestä.

Lue lisää monipuolista verkkopalvelutoteutuksesta redandbluen artikkelin kautta.

Tutustu energia.fi-verkkopalveluun

Pinterest
Referenssin infoboxi
Red & Blue Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Energiateollisuus ry
Ajankohta: 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petteri Laamo, petteri@redandblue.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Red & Blue kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Sisällönhallinta
Testaus ja laadunvarmistus
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

saavutettavuus
Extranet
jäsenextra

Siirry yrityksen profiiliin Red & Blue kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Red & Blue - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Red & Blue - Muita referenssejä

Red & Blue - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia