Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Energiamaailman ilmeuudistus ja verkkosivut

ReferenssiEnergiateollisuus ry (ET) on energia-alan elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö. Se edustaa yrityksiä, jotka tuottavat, hankkivat, siirtävät ja myyvät sähköä, kaasua, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä sekä tarjoavat niihin liittyviä palveluja.

Redandblue pääsi toteuttamaan Energiateollisuus ry:n ylläpitämän Energiamaailma.fi -verkkosivuston uuden ilmeen sekä verkkopalvelun. Projekti aloitettiin kokonaan uuden brändi-ilmeen luomisella.

Uuden ilmeen luomisen tavoitteena oli aikaansaada minimalistinen skandinaaviseen tyyliin sopiva logo, joka kestää aikaa. Logon itsessään tulisi houkutella nuoria energia-alasta kiinnostuneita, mutta samalla herättää positiivisia tunteita myös muissa ikäryhmissä. Typografian osalta valitsimme fontin, jolla on ystävällinen ja skandinaavinen ilme sekä pyöreät muodot, jotka sopivat logoon. Väriskaalassa haluttiin korostaa tulevaisuuden vihreää energiaa. Sininen ja keltainen väri edustavat vihreän energian eri muotoja, kuten tuuli-, vesi- ja aurinkoenergiaa. 

Verkkosivun käyttöliittymästä haluttiin yksinkertaisen toimiva ja selkeä. Sivuston tarjoaa selkeällä tavalla kattavasti tietoa energia-alasta ja sitä koskevasta koulutuksesta sekä tapahtumista. Sivuston analytiikkaa seurataan aktiivisesti Googlen työkaluilla ja sivustoa kehitetään askeltavasti saadun datan avulla. Energiamaailma.fi -sivusto on redandbluen ylläpidossa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Red & Blue Oy logo

Tiedot

Ajankohta: 2020 - 2021

Lisätietoja

Yritysprofiili Red & Blue kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Red & Blue kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Red & Blue - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Red & Blue - Muita referenssejä

Red & Blue - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia