Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IoT -ratkaisut pilveen integroituna

post_image

TarjontaRakennamme juuri tarpeisiisi soveltuvan end-to-end IoT-ratkaisun, jossa yhdistyvät reunalaskenta ja pilvipalvelut.

Pilveen keskitetty tiedon prosessointi ei aina ole optimaalisin ratkaisu ja silloin hyödynnämme reunalaskennan mahdollisuuksia. Reunalaskennassa tiedon prosessointi tapahtuu sen keräyspaikassa, esimerkkinä sensori joka mittaa lämpötilaa ja siihen liitetyn laitteen säätö tapahtuu välittömästi sensoriin kytketyn reunalaskentalaitteen tuottaman datan perusteella. Dataputki rakennetaan myös pilveen, jolloin informaatio on saatavilla seurantaan, raportointiin ja muihin tarpeisiin.

Tunnemme pilvialustojen tarjonnan hyvin, joten osaamme hyödyntää alustojen palveluja ratkaisujen toteutuksessa monipuolisesti. Microsoft Azure on vahvuutemme, mutta toimimme sujuvasti myös AWS:n sekä Google Cloudin puolella. 

?Suunnittelemme kustannustehokkaita pilviarkkitehtuureja tulevaisuuden vaatimukset huomioiden. Toteuttamamme pilvipohjainen palvelu voi olla esimerkiksi moderni web-sovellus, reunalaskentaratkaisu tai koneoppimista hyödyntävä oppiva alusta – tai vaikka kaikkia näitä yhdessä.

Pinterest
Symbio logo

Symbio:n tarjonta

IoT

Lisätietoja

Symbio:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Symbio:n tarjontaa

Symbio:n IoT -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Symbio kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia