Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitalisaatiolla ja asiakaslähtöisillä palveluilla kilpailuetua teollisuusyritykselle

BloggausOletko pohtinut, miten voisit valjastaa digitalisaatiosta konkreettista lisäarvoa teollisuusyrityksesi tuotteiden ja palvelujen rinnalle? Edelläkävijäyritykset pyrkivät monipuolistamaan asiakassuhdettaan ja kasvattamaan liikevaihtoa lisäarvopalvelujen avulla, perinteisen tuote- ja varaosamyynnin sekä huoltopalvelujen lisäksi. Tässä blogissa jaamme vinkkejä ja esimerkkejä digitalisaation hyödyntämisestä teollisuuden eri palvelumalleissa. Skaalautuvilla digitaalisilla palveluilla voit saavuttaa jopa viisi kertaa paremman kannattavuuden perinteiseen palvelutuotteeseen verrattuna.

Teollisuuden perinteinen asiakasrajapinta on historiaa – nyt on aika uudistua

Perinteinen teollisuus on muutoksen kourissa. Jokaisen toimialan, myös valmistavan teollisuuden, on pystyttävä vastaamaan nykyisin asiakastarpeisiin yhä laajemmin ja asiakaskeskeisemmin. Teollisuusyrityksen on tärkeää tehostaa tuotteiden valmistusta, mutta yhtä tärkeää yrityksen on tukea asiakasta ja vahvistaa asiakassuhdetta yhä pidemmälle tuotteiden ja palvelujen käyttöä koskevalla asiakaspolulla. Tästä syystä perinteinen asiakasrajapinta pelkästään tuote-, varaosa- ja huoltopalvelujen toimittajana ei riitä nopeasti muuttuvassa markkinassa.

Valmistavan teollisuuden edelläkävijäyritykset jatkavatkin yhteistä matkaa asiakkaan kanssa lisäämällä heille uusia palveluita. Asiakaskokemus on yhä useammin digitaalinen. Myös sinun kannattaa miettiä, mitä digitaalisia lisäpalveluita yrityksesi voisi asiakkaillesi tarjota:

  • Tuottamalla asiakkaillesi lisäarvoa uusilla digitaalisilla palveluilla parannat asiakastyytyväisyyttä sekä lopulta tuotteidesi ja palvelujesi kannattavuutta. Rakentamalla digitaaliset palvelut skaalautuvasti voit saavuttaa jopa viisi kertaa paremman kannattavuuden kuin perinteisessä palvelutuotteessa.
  • Suunnittelemalla uusia, asiakaslähtöisiä jatkuvia palveluita keräät niistä myös jatkuvia tuloja. Ensimmäisinä uusia palveluita tarjoavat yritykset vahvistavat asemaansa markkinoilla ja pääsevät määrittämään hintatason.
  • Uusien digitaalisten palvelujen kehittäminen on nykyisin nopeaa ja ketterää. Modernit teknologiat mahdollistavat kokeilukulttuurin, jossa voit testata, mitkä voisivat olla asiakkaillesi lisäarvoa tuottavia palveluita. Pienestäkin kokeilusta voi syntyä suurta arvoa. Useissa tapauksissa tuotteille avautuu jopa kokonaan uusia käyttömahdollisuuksia. Matkalla poimit myös muut rahanarvoiset palveluideat.

Lue lisää digitalisaation mahdollisuuksista valmistavassa teollisuudessa.

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia