Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

CRM:n automatisointi lisää yrityksen tehokkuutta ja arvoa

BloggausAina välillä on hyvä pysähtyä miettimään, mihin loppupeleissä käyttää työaikansa. Miten suuri osuus sinulla kuluu rutiininomaisten tehtävien suorittamiseen? Entä paljonko jää aikaa ”oikeaan työhön”, niihin ajattelua vaativiin tehtäviin, joita sinun toimenkuvasi perusteella pitäisi tehdä?

Työpaikan häiriötekijöitä on monenlaisia, kuten meluavat kollegat, huonosti suunnitellut työtilat tai mikromanageraavat esimiehet. Keskeisimpiä aikasyöppöjä ovat erilaiset puutteellisesti toimivat tietojärjestelmät. Niiden käyttöön valuva aika paitsi harmittaa henkilökohtaisella tasolla, myös heikentää yrityksen tehokkuutta.

Yritystoiminta on ajan murroksessa


Tietojärjestelmien toimintahäiriöt ja vaikeakäyttöisyys ovat tuoneet niille huonon maineen. Sitkeässä elää käsitys, että lopulta varminta on tehdä työt manuaalisesti, ihmisvoimin.

Toivottavasti itse et työskentele yrityksessä, jossa tämä harhaluulo edelleen pitää pintansa. Fakta nimittäin on, että rutiininomaisissa tehtävissä tietokoneelle sattuu vähemmän virheitä kuin ihmiselle.

Näiden rutiininomaisten tehtävien skaala laajenee koko ajan: mikä takavuosina oli tieteisfantasiaa tai ainakin laskennallisesti erittäin raskasta erikoispuuhaa, on tulevaisuudessa juurikin sitä rutiinia. Vaikkapa itse suunnistavat ajoneuvot ja luonnollista puhetta ymmärtävät käyttöliittymät olivat eilen scifiä, ne ovat tänään lyömässä läpi ja huomenna osa arkista elämäämme.

Integraatioista vastaus ajantasaiseen informaatioon

Asiakkuuksien hallinta (engl. Customer Relationship Management, CRM) on moniulotteinen kokonaisuus, mutta silti autonomisia autoja verrattomasti yksinkertaisempi. CRM-järjestelmä integroituu useisiin muihin toimintoihin, kuten laskutukseen ja myyntiin. Näiden järjestelmien sisällä ja rajapinnoissa on useita automatisoitavia kohtia.

Avainasemassa on integraatio eli se, että eri tietojärjestelmät keskustelevat saumattomasti keskenään. Kun tietoja syötetään kertaalleen yhteen järjestelmään, tulee niiden soljua sieltä muihin ohjelmistoihin. Tämä mahdollistaa ajantasaisen informaation kaikkien osapuolten ulottuville. Tällainen automatisointi korvaa manuaalista työtä eri puolilla organisaatiota ja lisää siten koko yrityksen tai jopa laajemman ekosysteemin arvoa.

Automaatiosta ylivoimainen työkaveri

Automaatio siis vähentää virheitä. Tietokonetta ei väsytä aamuisin, toimiston melu ei häiritse sen keskittymistä, eikä syksyinen flunssa-aalto iske sitä kanveesiin. Lisäksi automaatio yhdistettynä järjestelmien integraatioon varmistaa tietojen tuoreuden läpi organisaation. Näiden pohjalta nousee kaikkein merkittävin etu: organisaation resursseja vapautuu tärkeämpiin työtehtäviin.

Kun teidän firmassa ei enää istuta silmät ristissä tarkistamassa laskujen oikeellisuutta tai syöttämässä asiakastietoja useisiin eri ohjelmistoihin, voitte kaikki käyttää aikaanne fiksummin. Vaikkapa uudistaen hinnoittelumalleja, tutustuen asiakkaisiinne, uudistaen strategiaa tai kehittäen omaa osaamistanne.

Tekoälyn ja yleisemmin automatisaation pelotellaan tuottavan työttömyyttä. Hurjimmat arviot ennustavat jopa 800 miljoonan työpaikan katoavan tulevina vuosina. Toisaalta tekoälyn maalaillaan myös luovan uusia ammatteja. Varmaa joka tapauksessa on, että automatisoimalla rutiinitoimintoja työntekijän aikaa vapautuu korkeamman tason tehtäviin. Tämä puolestaan lisää yrityksen henkistä pääomaa ja kyvykkyyttä toimia markkinoilla.

Kilpailu kovenee ja useat toimialat kansainvälistyvät kiihtyvällä tahdilla. Päätös automatisoida järjestelmiä lisää merkittävästi yrityksen kilpailukykyä pärjätä näillä markkinoilla. Jos teillä ei vielä CRM:ää automatisoida, tänään on hyvä päivä aloittaa!

Lue lisää CRM:n automatisoinnista Flashnoden CRM & taloushallinto –oppaasta.

Pinterest
Flashnode Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Flashnode kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Siirry yrityksen profiiliin Flashnode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Flashnode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Flashnode - Muita referenssejä

Flashnode - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia