Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

"Kokonaisuus voitti" - Flashnode osana verkkokaupan kehitystä

ReferenssiFlashnode integroi Konttorikolmion käyttämän verkkokauppa-alustan ja ERP-järjestelmän, jolloin tuotetiedot, tilaukset ja varastosaldot siirtyvät automaattisesti ohjelmasta toiseen.

Konttorikolmio on johtava toimisto- ja IT-tarviketukku, jonka asiantuntijapalveluihin kuuluvat lisäksi tulostusratkaisut sekä AV-järjestelmät. Vuonna 1991 perustettu yritys työllistää tällä hetkellä 13 henkeä. Tukkumyymälä sijaitsee juurillaan Kajaanissa, jonka lisäksi Konttorikolmiolla on laajempaa asiakaskuntaa palveleva verkkokauppa.

- Kanssamme asioidessa säästät aikaa, vaivaa ja rahaa, lupaa Konttorikolmion toimitusjohtaja Mika Määttä.


Konttorikolmio ei suostu jämähtämään paikalleen, vaan etsii aktiivisesti keinoja uusiutua.

- Haluamme pysyä virkeinä. Mietimme tapoja liiketoiminnan kasvulle - perustetaanko lisää toimipisteitä vai jotain muuta kautta. Päädyimme siihen, että tänä päivänä se on viisainta verkkokauppaa kehittämällä, Mika kertoo.

Konttorikolmion verkkokauppa-alusta on MyCashflow. ERP-järjestelmänä toimii Visma Nova, jonka tyytyväinen asiakas Konttorikolmio onkin ollut jo yli kymmenen vuotta.

- Visma Novan käyttökokemus on ollut positiivinen. Välillä tarkistamme, onko se edelleen kilpailukykyisin ja toimivin ratkaisu meille, ja tähän asti on ollut.

Mika muistelee, että suositus Flashnoden käyttöönottoon tuli juurikin Visman jälleenmyyjän kautta. Eri vaihtoehtoja punnittuaan he päätyivät Flashnodeen.

- Kokonaisuus voitti, Mika toteaa.

Flashnode loi integraation MyCashflow'n ja Visma Novan välille, jolloin tilaukset, tuotetiedot ja varastosaldot siirtyvät automaattisesti. Integraatio Visma Novaan on toteutettu Webservice (SOAP) -rajapinnalla.

Mika muistelee, että alunperin heille olisi riittänyt vain se, että tuotetiedot automatisoidaan.

- Teille kuitenkin oli itsestäänselvyys, ettei kannata jättää tilauksia siirtämättä. Eli ratkaisitte ongelman, jota me emme edes tienneet olevan. Jossain vaiheessa olisi tullut hankaluuksia - tai turhia työvaiheita nyt ainakin.

- Käyttöönotossa meille jäi sellainen kokemus, että asiat otetaan tosissaan teidän päässä. Me emme ole tavanneet teitä livenä, vaan verkon yli, joten oli tärkeää että jää tunne, että hommat etenevät, Mika kertoo.

Myös asiakaspalvelusta Flashnode saa Mikalta hyvät arvosanat.

- Te osaatte asianne. Teillä on hommat sillä tasolla hanskassa, että voin suositella.

Mika arvelee, että useat pk-yritykset hyötyisivät Flashnoden palvelusta.

- Ajatellen toimialaanne, teillä on aika paljon tekemistä. Voisin kuvitella, että ainakin pk-yritykset tarvitsevat näissä asioissa jeesiä, sillä kenelläkään ei ole vastaavaa tietotaitoa itsellään. Se täytyy hankkia jostain, hän sanoo.

- Integraatio auttaa ainakin itseäni ajattelemaan asioita isommin.

Suosittelija:

Mika Määttä, tomitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Flashnode Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Konttorikolmio Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kimmo Juntunen, +358 45 2603 700

Lisätietoja

Yritysprofiili Flashnode kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

IT

Siirry yrityksen profiiliin Flashnode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Flashnode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Flashnode - Muita referenssejä

Flashnode - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia