Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Flashnoden integraatio sujuvoittaa verkkokauppaa

ReferenssiFlashnode Oy toteutti integraation Uula Colorin verkkokaupan ja toiminnanohjausjärjestelmän väliin. Uula Color Oy:n liiketoimintajohtaja Sari Uunilan mukaan Flashnoden palvelut saavat verkkokaupan pyörimään lähes itsekseen.

Perinteisiä luonnonmaaleja valmistava Uula Color on toiminut vuodesta 1978 saakka. Yrityksen maaleja on käytetty paljon historiallisissa kohteissa, kuten Versailles’n palatsissa. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden kohteiden lisäksi maalit sopivat luonnollisesti myös esimerkiksi kaikenlaisten kotien maalaamiseen. Uula Colorille on tärkeää antaa asiakkailleen ammattimaista neuvontaa maalauksen saralla.

– Jo verkkokauppaa suunniteltaessa oli selvää, että kaikki pitäisi saada toimimaan mahdollisimman kivuttomasti ja itsestään. Flasnodessa korostuu nimenomaan helppous, Uunila kertoo.

Henkilökunta on auttavaista


– Kun asiakas tulee verkkokauppaan ja kirjoittaa sinne tilausta, niin tilaus menee suoraan toiminnanohjausjärjestelmään eikä meidän tarvitse erikseen kirjata sitä, Uunila selittää.
Uunilan mukaan Flasnoden käytöllä on useita konkreettisia hyötyjä. Automaattisuus on iso etu. Jos esimerkiksi asiakas tilaa yöllä tavaraa, niin tilaus odottaa järjestelmässä seuraavaa arkipäivää, jolloin tuotteet lähtevät tehtaalta matkaan. Uunilan mukaan myös Flashnoden henkilökunta on asiantuntevaa.
– Nykyään olemme Flashnodeen yhteydessä melko paljon. Heidän myyntihenkilönsä ovat aktivoituneet ja haluavat selkeästi auttaa meitä ymmärtämään integraatiota paremmin, Uunila tuumaa.

Asiat hoituvat yllättävän helposti
Uunila suosittelisi Flashnodea myös muille yrityksille, sillä sitä käyttämällä välttyy näpyttelemästä erikseen tilausten tietoja tilauskantaan.
– Kokemuksemme Flashnodesta on ollut erittäin positiivinen. On ollut jopa yllättävää huomata, kuinka helposti asiat Flashnoden kautta hoituvat, Uunila tiivistää.

Suosittelija:

Sari Uunila, liiketoimintajohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Flashnode Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Uula Color Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kimmo Juntunen, +358 45 2603 700

Lisätietoja

Yritysprofiili Flashnode kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

IT

Siirry yrityksen profiiliin Flashnode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Flashnode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Flashnode - Muita referenssejä

Flashnode - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia