Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Flashnode Nordic Business Forumin kasvun ja skaalautumisen tukena

ReferenssiNordic Business Forum järjestää vuosittaisen seminaarin Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa. Integraatiot CRM-järjestelmän, taloushallinnon ohjelmiston ja verkkokaupan välille on rakennettu Flashnoden avulla. Integraatioiden ansiosta manuaalista työtä on voitu korvata automaatiolla.

Nordic Business Forum on yksi maailman merkittävimmistä liike-elämän seminaareista. Vuoden aikana järjestetään kolme seminaaria – yksi Helsingissä, yksi Tukholmassa ja yksi Oslossa.

– Jokaisesta tapahtumasta on myös Live Stream -mahdollisuus. Tapahtumien lisäksi me tuotamme sisältöä ympäri vuoden, kertoo yksi Nordic Business Forumin perustajajäsenistä ja hallituksen puheenjohtaja Hans-Peter Siefen.

Integraatiot tuovat varmuutta ja tarkkuutta


Flashnode on auttanut Nordic Business Forumia rakentamaan integraatioita CRM-järjestelmän, taloushallinnon ohjelmiston ja verkkokaupan välille. Käytännössä Flashnoden avulla on voitu automatisoida aiemmin manuaalisesti tehty työ esimerkiksi asiakkaiden tilauksien ja laskujen lähettämisen osalta.

– Ilman Flashnodea meiltä puuttuisi muun muassa tällainen automaattinen komissiojärjestelmä, jonka olemme heidän avullaan rakentaneet. Ilman sitä käyttäisimme Exceleitä, emmekä silloinkaan voisi aina olla varmoja siitä, onko tieto oikeaa. Joutuisimme vertailemaan eri järjestelmiä, toteaa Nordic Business Forumin Financial ja Customer Care Specialist Marjo Hiekkala.

– Integraatiot tuovat varmuutta ja tarkkuutta sekä säästävät aikaa. Olemme saaneet myös vähän kuin lisää resurssia, Hiekkala jatkaa.

Tukea kasvuun

Flashnoden automaatiot ovat myös olleet keskeisessä roolissa tukemassa Nordic Business Forumin laajentumista Ruotsiin ja Norjaan. Skaalautuminen on onnistunut ilman, että on tarvittu lisää henkilöstöresursseja.

– Minusta vaikuttaa siltä, että Flashnodella on eteviä kavereita. Tärkeintä on se, että hommat toimivat ja tuotteeseen voi luottaa. Tärkeää on myös se, että asiat valmistuvat sovitulla aikataululla, Siefen painottaa.

– Suosittelisin yhteistyötä Flashnoden kanssa yrityksille, jotka hakevat kasvua omalta liiketoiminnaltaan ja haluavat päästä eroon siitä manuaalisesta työtä – eli tarvitsevat automaatiota avuksi esimerkiksi CRM-järjestelmän ja taloushallinnon ohjelmiston kanssa. Jos siihen ei haluta käyttää ihmisten työtunteja, niin suosittelen ehdottomasti sijoittamaan tähän, Marjo kiteyttää.

Suosittelija:

Hans-Peter Siefen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Flashnode Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Nordic Business Forum
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kimmo Juntunen, +358 45 2603 700

Lisätietoja

Yritysprofiili Flashnode kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

Ohjelmistoautomaatio

Siirry yrityksen profiiliin Flashnode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Flashnode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Flashnode - Muita referenssejä

Flashnode - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia