Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cinode perustaa tytäryhtiön Suomeen

BloggausCinode jatkaa kasvuaan ja perustaa tytäryhtiön Suomeen. Cinoden Suomen maajohtajaksi on nimitetty Michael Ljungqvist. Cinode on Ruotsin johtava konsulttiyritysten käyttämä pilvipalvelu ja tytäryhtiön perustaminen on osa yhtiön kansainvälistymisstrategiaa.

 ”Meillä on käyttäjiä noin 20 maassa ja nyt vahvistamme asemaamme Suomessa, jossa olemme saaneet hyvän vastaanoton alusta lähtien”, kertoo Cinoden toimitusjohtaja Anders Hagberg.

Michael Ljungqvist, jolla on pitkä kokemus alalta ja liiketoiminnan kehittämisestä, ottaa harteilleen maajohtajan tehtävät. Aikaisemmin Ljungqvist on työskennellyt muun muassa Military Workilla ja Ework Groupissa.

 ”Cinoden syvällinen kokemus alasta ja sen pilvipalvelun konkreettisista hyödyistä konsulttiyrityksille tekivät minuun suuren vaikutuksen. On hienoa päästä kehittämään Cinodea Suomessa”, sanoo Michael Ljungqvist.

 ”On erittäin hienoa, että löysimme toisemme! Michael on erinomainen valinta Suomen maajohtajaksi. Hänellä on pitkä kokemus konsultointialalta ja hän ymmärtää, miten Cinode voi auttaa suomalaisia konsulttiyrityksiä, jotka haluavat olla kehityksen kärjessä”, sanoo Hagberg.

Cinode on konsulttiyrityksille suunnattu pilvipalvelu, jonka avulla voi tehostaa myyntiä, projektien resurssointia, ansioluetteloiden ylläpitoa sekä freelancer- ja kumppaniverkostojen hallintaa.

Michael Ljungqvist, maajohtaja

+ 358 400 237774,

michael.ljungqvist@cinode.com

Anders Hagberg, CEO

+46 70 184 40 44

anders.hagberg@cinode.com

Pinterest
Cinode logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Cinode kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Cinode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cinode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cinode - Muita referenssejä

Cinode - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia