Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cinode on osaamisen hallintajärjestelmä, jonka avulla tunnistat ja johdat organisaatiosi tärkeintä kilpailukykyä, osaamista.

post_image

TarjontaCinode Business on myynnin, resursoinnin, tuotannon ja osaamisen kohtaamispaikka. Ota osaaminen haltuun myyntiliidistä projektin toimitukseen asti.

Cinoden avulla näet helposti resursoinnin kokonaistilanteen. Johda myyntiä ja osaamisen hallintaa tehokkaammin, myyntiliidistä projektin toimitukseen asti.

Cinoden avulla varmistat, että oikeat osaajat ovat oikeissa tehtävissä. Voit etsiä sopivaa osaamista omien työntekijöiden, freelancereiden, kumppaneiden, tai vielä rekrytointiputkessa olevien henkilöiden joukosta.

Myynnin ja projektin helppo hallinta visuaalisilla kanban-näkymillä.Päätöksenteon tueksi saat Cinodesta kattavat raportit niin myynnistä, resursoinnista, osaamisista kuin projekteistakin.

Lue lisää

Pinterest
Cinode logo

Cinode:n tarjonta

Myynti

Lisätietoja

Cinode:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Cinode:n tarjontaa

Cinode:n Myynti -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cinode kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia