Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

”Cinode on markkinoiden paras ratkaisu konsultointiyrityksille”

BloggausDigitaalinen insinööritoimisto Nitor rakentaa liiketoimintakriittisiä järjestelmiä, muotoilee teknologiaa palveluiksi ja valmentaa asiakkaitaan ketteriksi. Avoin kulttuuri ja läpinäkyvyys ovat osa yhteisön koodia.

Päivittäisen työnsä sujuvoittamiseksi Nitor hyödyntää Cinodea.

– Cinode sopii erinomaisesti konsultointiyritykselle. Se on paras ratkaisu, jonka olemme nähneet. Pidämme siitä, että alusta on skaalautuva ja antaa meille mahdollisuuden rakentaa myös kumppaniverkostomme modernilla tavalla, sanoo Otto Manninen, myynnin ja markkinoinnin johtaja.

Selkeämpi yleiskuva

Perustamisestaan vuonna 2007 lähtien yritys on kasvanut 16 peräkkäisenä vuonna ja työllistää nyt yli 300 asiantuntijaa. Nitorin toimistot löytyvät Helsingistä, Tampereelta ja Tukholmasta. Kasvavassa konsulttiyrityksessä selkeä yleiskuva työtilanteesta on välttämätöntä menestymisen kannalta.

– Olemme kasvaneet nopeasti, ja huomasimme että on aika parantaa tiedonkulkua ja työskennellä systemaattisemmin. Aiemmin käytimme projektien ja työtilanteen suunnitteluun Exceliä, Trelloa ja sisäisesti kehitettyjä järjestelmiä. Useiden erillisten työkalujen lisäksi olimme riippuvaisia tietyistä yksilöistä, sanoo Otto Manninen.

Kommunikointi projektien ympärillä helpottuu

Kun Nitor etsi sopivaa ratkaisua kasvaneen toimintansa suunnitteluun, tärkeintä oli saada selkeä näkymä tämänhetkiseen ja tulevaan käyttöasteeseen.

– Olemme litteä organisaatio, läpinäkyvyys on tärkeä arvo. Siksi halusimme tällaista mallia, jossa kaikki voivat nähdä, kuka työskentelee missäkin projektissa ja kuka on saatavilla tulevaisuudessa. Se, että Cinode ratkaisi myös useita muita ongelmia, teki työkalun valinnasta helpon, sanoo Otto.

Cinoden pipeline- ja projektinäkyvät auttavat keräämään ja analysoimaan win-loss dataa ja tiimityö helpottuu

– Cinode auttaa saamaan paremman yleiskuvan koko toiminnastamme. Kun kaikki on näkyvissä, uusien projektien kommunikointi asiantuntijoillemme on erittäin sujuvaa. Pidämme myös siitä, miten Cinode organisoi ja visualisoi osaamisemme ja antaa meille mahdollisuuden nähdä tulevat osaamistarpeet jo myyntiputkessamme, lisää Otto.

Liiketoiminnan skaalaaminen kumppaniverkoston avulla

Jami Sjöblom, myynnin ja kumppaniyhteistön johtaja, oli kiinnostunut Cinoden alustasta jo ennen Nitoriin tiimiin liittymistä.

Cinode on markkinoiden paras IT-konsultointiyrityksille suunniteltu ratkaisu.

Nitor tekee yhteistyötä eri yritysten ja freelancerien kanssa. Ennen Cinoden käyttöönottoa työtehtävistä viestittiin ja sovittiin sähköpostin avulla.

– Nyt meillä on kaikki kumppanimme Cinodessa, ja voimme organisoidummin kommunikoida tarjolla olevista projekteista ja osaamistarpeista. Tämä on helpompaa sekä meille että kumppaneillemme. Järjestelmän tarjoama läpinäkyvyys vähentää riippuvuutta yksilöistä ja yksittäisistä sähköpostilaatikoista, mikä sujuvoittaa sisäistä työtämme, sanoo Jami.

Cinode on suunniteltu konsultointiyrityksille

Cinode Partner mahdollistaa kumppanuuksien luomisen ja ylläpitämisen toisten yritysten ja freelancerien kanssa. Sujuva toimeksiantojen ja saatavilla olevan osaamisen matchaaminen luo kannattavaa toimintaa koko verkostolle.

– Cinode sopii erinomaisesti konsultointiyritykselle. Se on paras ratkaisu, jonka olemme nähneet. Pidämme siitä, että alusta on skaalautuva ja antaa meille mahdollisuuden rakentaa myös kumppaniverkostomme modernilla tavalla, sanoo Otto Manninen, myynnin ja markkinoinnin johtaja.

SaaS-alustan käyttöönotossa ja hyödyntämisessä tiivis vuoropuhelu on tärkeässä roolissa

– Meillä on Cinoden kanssa jaettu Slack-kanava. Olemme myös pitäneet viikoittaisia tapaamisia Customer Success Managerimme Milosin kanssa: käymme läpi järjestelmän päivityksiä, etsimme parannuksia työtapoihin ja pääsemme antamaan palautetta tuotekehitykselle , päättää Jami.

Pinterest
Cinode logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Cinode kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Cinode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cinode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cinode - Muita referenssejä

Cinode - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia