Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cinode on asiakkuudenhallinnan järjestelmä (CRM) konsultointia ja asiantuntijapalveluita tarjoaville yrityksille

post_image

TarjontaCinode on asiakkuudenhallinnan järjestelmä (CRM) konsultointia ja asiantuntijapalveluita tarjoaville yrityksille.

CInoden Talent Busineksessä yhdistyy perinteisen CRM:n ominaisuudet asiakasprojektien resurssointiin, asiantuntijoiden osaamiseen hallintaan sekä käytettävyyden optimointiin.

Oleelliset asiat ovat helposti esillä mm. myyntiputket ja tuotannossa olevien projektien tilanteet. Näet myös helposti asiantuntijoiden käytettävyyden ja osaamisen sopivuuden projekteihin. 

Cinoden resurssointityökalun ”Plannerin” avulla koordinoit helposti myyntiä ja resurssointia, niin pitkällä kuin lyhyellä tähtäimellä. Lisäksi ”Planneristä” löydät ajankohtaiset raportit ja näkymät myyntijohdolle sekä projektitiimeille.

Cinoden avulla löydät oikeat osaajat oikeisiin tehtäviin. Fiksut hakutoiminnot mahdollistavat sopivien osaajien löytämisen projekteihin, niin omista työntekijöistä, mutta myös freelancereista, kumppaneista tai vielä rekryputkessa olevista asiantuntijoista. Cinodessa voit myös tehdä alustavia henkilövarauksia projekteihin, joka helpottaa resurssoinnin suunnittelua.

Lue lisää

Pinterest
Cinode logo

Cinode:n tarjonta

Asiakkuudenhallinta CRM

Lisätietoja

Cinode:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Cinode:n tarjontaa

Cinode:n Asiakkuudenhallinta CRM -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cinode kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kiinnostaako digimarkkinointi, lohkoketjut, ketterät menetelmät tai koodaus? Listasimme it-alan verkkokursseja keväällä 2021
Maaliskuussa käynnistyy mentorointiohjelma teknologiasta kiinnostuneille nuorille – mukaan voivat hakea 15-25-vuotiaat
Wikipedia täyttää 20 vuotta - tiesitkö nämä faktat internetin vapaasta tietosanakirjasta?

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia