Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Cinode on asiakkuudenhallinnan järjestelmä (CRM) konsultointia ja asiantuntijapalveluita tarjoaville yrityksille

post_image

TarjontaCinode on asiakkuudenhallinnan järjestelmä (CRM) konsultointia ja asiantuntijapalveluita tarjoaville yrityksille.

CInoden Talent Busineksessä yhdistyy perinteisen CRM:n ominaisuudet asiakasprojektien resurssointiin, asiantuntijoiden osaamiseen hallintaan sekä käytettävyyden optimointiin.

Oleelliset asiat ovat helposti esillä mm. myyntiputket ja tuotannossa olevien projektien tilanteet. Näet myös helposti asiantuntijoiden käytettävyyden ja osaamisen sopivuuden projekteihin. 

Cinoden resurssointityökalun ”Plannerin” avulla koordinoit helposti myyntiä ja resurssointia, niin pitkällä kuin lyhyellä tähtäimellä. Lisäksi ”Planneristä” löydät ajankohtaiset raportit ja näkymät myyntijohdolle sekä projektitiimeille.

Cinoden avulla löydät oikeat osaajat oikeisiin tehtäviin. Fiksut hakutoiminnot mahdollistavat sopivien osaajien löytämisen projekteihin, niin omista työntekijöistä, mutta myös freelancereista, kumppaneista tai vielä rekryputkessa olevista asiantuntijoista. Cinodessa voit myös tehdä alustavia henkilövarauksia projekteihin, joka helpottaa resurssoinnin suunnittelua.

Lue lisää

Pinterest
Cinode

Cinode:n tarjonta

Asiakkuudenhallinta CRM

Lisätietoja

Cinode:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Cinode:n tarjontaa

Cinode:n Asiakkuudenhallinta CRM -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cinode kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia