Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Case Procountor Mini – taloushallinnon mobiilisovellus

BloggausFinagon suositun Procountor-taloushallinto-ohjelmiston rinnalle kehitettiin kevytversio, kaikkialle mukana kulkeva Procountor Mini. Rakettitiede on ollut mukana kehitysprojektissa alusta alkaen ja päässyt vaikuttamaan myös toteutustekniikoiden valintaan.

Finagon taloushallinnon ohjelmistoja käytetään yli 2 500 tilitoimistossa pitkin Pohjoismaita Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Finagon päätuote Procountor Taloushallinto on johtava kotimainen sähköisen taloushallinnon ohjelmisto.

Desktopeilla vakiintuneen Procountorin rinnalle haluttiin kehittää iOS- ja Android-alustoilla toimiva kevytversio, Procountor Mini, jotta yrittäjän päivittäisten raha-asioiden hoitaminen olisi sujuvaa muuallakin kuin konttorilla. Miniä kutsutaankin taskussa kulkevaksi taloushallinnoksi.

Rakettitiede mukana alusta alkaen

Finago, silloinen Procountor, oli Rakettitieteelle uusi asiakas. Minin toteutustekniikkaa ei ollut vielä starttivaiheessa päätetty, joten rakettitieteilijät pääsivät vaikuttamaaan Minin tekniikoihin. Ne pohjautuivat eri tekniikoille tehtyihin POC-toteutuksiin (Proof of Concept). Toteutustekniikaksi valikoitui Cordova ja frontend-frameworkiksi suosittu React.

Rakettitieteilijät ottivat uuden frontend-tekniikan haltuun projektin puitteissa. Tätä edelsi parin viikon omaehtoinen opettelu, joka auttoi pääsemään kehitystyössä heti vauhtiin.

Matka- ja kululaskut vaivattomasti kirjanpitoon

Procountor Miniin ei haluttu väkisin tunkea kaikkia Procountorin ominaisuuksia, vaan siihen poimittiin yrityskäyttäjille tärkeimmät toiminnot. Procountor Minillä voi esimerkiksi luoda uusia matkalaskuja jo matkan aikana, ja päivittäiset kululaskut voi lähettää suoraan Procountoriin käsiteltäviksi – missä päin maailmaa tahansa.

Sovellus rakennettiin olemassa olevaa Procountor API:a hyödyntäen, jonka toiminnallisuuksia laajennettiin – ja laajennetaan edelleen – tarpeiden mukaan. Kehitystyötä tehdään tiiviissä yhteistyössä UX-suunnittelijoiden kanssa.

Accountor Finagon CTO Lauri Lehtonen on erittäin tyytyväinen rakettitieteilijöiden osaamiseen ja yhteistyöhön muiden tiimiläisten kanssa: “Konsulttienne senioriteetti näkyy siinä, että osaamista jaetaan: meidän ihmisemme oppivat teidän ihmisiltänne ja myös päinvastoin. Rakettitieteen konsultit ovat osa meidän tiimejämme eivätkä omia porukoitaan.”

Finago on nojannut aiemmin pitkälti Java-pohjaisiin ratkaisuihin, joten asiakaskin sai Minin myötä kokemusta myös JS-frontend-frameworkeista sekä niiden soveltuvuudesta sähköiseen taloushallintoon.

Procountor Mini -mobiilisovellus on saatavilla, kun käytössä on Procountor Taloushallinto. Sovelluksen voi ladata Android- ja iPhone-puhelimiin.

Etsitkö sitoutunutta, innostunutta ja asiantuntevaa kumppania ohjelmistokehitykseen? Nakkaa meitä viestillä, vastaamme raketin lailla!

Lue myös:

Me kysyimme, asiakas vastasi

Opi käyttämään konsulttiasi oikein!

Pinterest
Rakettitiede Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Rakettitiede kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

refet
Asiakas
Finago
mobiili

Siirry yrityksen profiiliin Rakettitiede kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rakettitiede - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rakettitiede - Muita referenssejä

Rakettitiede - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia