Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakkuudenhallintajärjestelmä vastaamaan varainhankinnan tarpeita – “Valitsimme Rubicin, koska heillä on kokemusta järjestökentästä"

ReferenssiVuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoitteena on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö toteuttaa erilaisia Itämeren suojelutoimia ja varmistaa, että meren tarinat välittyvät eteenpäin.  

Varainhankinta on keskeinen tekijä John Nurmisen Säätiön tavoitteiden saavuttamiseksi. “Olimme tunnistaneet tarpeen vahvistaa lahjoittajien ja muiden sidosryhmiemme asiakaspalvelua sekä tehostaa varainhankinnan toimintaa”, säätiön varainhankintajohtaja Erkki Salo kertoo. “Rubic auttoi löytämään meille sopivan kumppanin asiakkuudenhallintajärjestelmän hyödyntämiseksi ja jatkokehittämiseksi”, Salo jatkaa. 

Selkeä ja hyvin suunniteltu hankintaprosessi säästää aikaa ja mahdollistaa tarkoituksenmukaisen järjestelmän hankinnan. “Yhteistyömme ansiosta löysimme oikean järjestelmäkumppanin ja toteutimme kumppanikilpailutuksen tehokkaasti ja ketterästi. Rubic auttoi myös selkeyttämään valitun toimijan kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen tarvetta vastaavaksi”, Salo toteaa.  

Varainhankintajohtaja Erkki Salo on tyytyväinen Rubicilta hankintaprosessia varten saamaansa apuun. “Rubicin vahvuuksia olivat joustavuus, tietotaito kumppanineuvottelussa sekä tarvemäärittelyn kirkastaminen. Yhteistyö oli sujuvaa ja mutkatonta ja projekti eteni halutussa aikataulussa”, Salo iloitsee.  

Erkki Salo suosittelee Rubicia muillekin hankinta- ja kilpailutustukea tarvitseville järjestöille. “Osaavana kumppanina Rubic auttaa kohdentamaan muutoshankkeen voimavarat oikein ja löytämään toiminnan tueksi oikean IT-kumppanin,” Salo päättää.

Rubic HR Finland on Iodata Oy -konserniin kuuluva riippumaton järjestelmähankintojen konsultointitoimisto. #järjestelmäarki

Suosittelija:

Yhteistyömme ansiosta löysimme oikean järjestelmäkumppanin ja toteutimme kumppanikilpailutuksen tehokkaasti ja ketterästi. Rubic auttoi myös selkeyttämään valitun toimijan kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen tarvetta vastaavaksi.

Erkki Salo, varainhankintajohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rubic HR Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: John Nurmisen säätiö
Ajankohta: 2019

Lisätietoja

Yritysprofiili Rubic HR Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Hankinta

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Asiakkuudenhallinta
Asiakkuudenhallintajärjestelmä
crm konsultointi
crm-hankinta
varainhankinta

Siirry yrityksen profiiliin Rubic HR Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rubic HR Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rubic HR Finland - Muita referenssejä

Rubic HR Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia