Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Arkkitehti-lehdelle kustannustehokas ja tulevaisuuden tarpeisiin vastaava julkaisualusta – “Saimme asiantuntevaa apua juuri siihen mihin tarvitsimmekin”

ReferenssiArkkitehti-lehti on ainoa suomalainen arkkitehtuuriin keskittyvä aikakauslehti ja yksi maailman vanhimmista yhä julkaistavista arkkitehtuurijulkaisuista.  

Lehteä julkaiseva Suomen Arkkitehtiliitto SAFA etsi toteuttajaa lehden uudelle www.ark.fi -verkkopalvelulle. Tavoitteena oli päivittää sivusto kokonaisvaltaisesti, mutta kuitenkin kustannustehokkaasti ja hallitusti. 

 

“Uusi verkkosivusto on meille tärkeä julkaisutyökalu ja sen tuli vastata myös tulevaisuuden tarpeisiin”, sanoo Arkkitehti-lehden päätoimittaja Mika Savela. “Meillä oli valmiiksi melko selkeät tarpeet, mutta halusimme kuitenkin saada varmuutta pohdinnoillemme, sekä vertailla erilaisia vaihtoehtoja ja näkökulmia toteutukselle”, Savela jatkaa.  

Mika Savelan mukaan SAFAlle oli tärkeää, että hankinta perustuu selkeään ymmärrykseen siitä mitä ollaan hankkimassa. “Oli alusta asti selvää, että tarvitsisimme teknistä tukea ja asiantuntemusta julkaisualustan valinnassa ja esimerkiksi tilaajarekisterien yhteensovittamiskysymyksissä uudelle sivustolle”, Savela toteaa. 

SAFA etsi avukseen tahoa, joka pystyisi tarjoamaan vastauksia eri kysymyksiin ja myös antamaan tukea neuvotteluihin toimittajan kanssa. “Olimme saaneet Rubicilta apua organisaatiossamme jo aiemman projektin osalta, joten valinta haastavassa aikataulussa tuntui luontevalta jatkumolta. Meille oli myös tärkeää löytää kumppani, joka pystyi ymmärtämään ja skaalautumaan juuri meidän projektimme kilpailutuksen ja valintaprosessin kontekstiin,” Mika Savela pohtii. 

Päätoimittaja Mika Savela on erittäin tyytyväinen Rubicilta saamaansa palveluun. “Kokemuksemme perusteella verkkotoimittajan valintaprosessi Rubicin kanssa sujui todella hyvin ja näin myös toteutunut hankinta saatiin asiantuntevasti liikkeelle”, hän kertoo.  

“Päällimmäiseksi meille jäi kokemus siitä, että saimme luontevaa ja asiantuntevaa ulkopuolista apua juuri siihen mihin sitä hankkeessamme tarvitsimmekin,” Savela päättää. 

Rubic HR Finland on Iodata Oy -konserniin kuuluva riippumaton järjestelmähankintojen konsultointitoimisto. #järjestelmäarki 

Suosittelija:

Päällimmäiseksi meille jäi kokemus siitä, että saimme luontevaa ja asiantuntevaa ulkopuolista apua juuri siihen mihin sitä hankkeessamme tarvitsimmekin

Mika Savela, Arkkitehti-lehden päätoimittaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rubic HR Finland Oy

Tiedot

Tilaaja: Suomen Arkkitehtiliitto SAFA

Lisätietoja

Yritysprofiili Rubic HR Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Viestintä

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
Media

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Verkkosivukilpailutus
Verkkosivut
Verkkopalvelu-uudistus
Hankintakonsultti
Kilpailutus

Siirry yrityksen profiiliin Rubic HR Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rubic HR Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rubic HR Finland - Muita referenssejä

Rubic HR Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia