Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

7 neuvoa sujuvampaan projektinhallintaan - Taimer.com

BloggausProjektien ei tarvitse olla stressin aiheuttajia. Oikeanlaisella hallinnalla projektin vaiheet ja yksityiskohdat rullaavat sujuvasti eteenpäin ilman yöunien menettämistä.

Hommat hanskaan projektinhallinnalla

Onko työstressi tuttua sinulle? Jatkuva kiireen tunne, 37 asiaa yhtä aikaa mielessä ja mikään niistä ei tunnu etenevän niin kuin pitäisi. Uskoisin, että jokainen tunnistaa tämän ilmiön.

Mutta tiesitkö, että stressi ei niinkään synny työn määrästä, vaan siitä, että tunnet menettäneesi asioiden hallinnan? Avain stressittömämpään työarkeen on siis hommien organisoinnissa. Kun tehtävät, projektit ja aikataulut on järjestetty järkevästi kohdalleen, ei tarvitse stressata turhaan. Hommat ovat hanskassa ja hoituvat yksi toisensa jälkeen nätisti ja näppärästi.

Seuraavilla seitsemällä neuvolla projektit etenevät varmassa tahdissa oikeaan suuntaan:

1. Hanki toiminnanohjausjärjestelmä

Ratkaisevaa projektien hallinnan löytämisessä on oikeanlaisen työkalun käyttö. Projekteissa on väistämättä lukemattomia vaiheita ja yksityiskohtia. Jotta ne pysyvät parhaassa mahdollisessa aikataulussa, niiden hallintaan tarvitaan luotettava järjestelmä. Taimer on suunniteltu tekemään projektinhallinnasta tehokasta ja sujuvaa.


2. Kirjaa kaikki tehtävät samaan paikkaan ylös

Ehdoton projektin läpiviennin tehostaja on kaiken siihen liittyvän tiedon kasaaminen samaan paikkaan. Taimerissa kaikki projektin tiedot löytyvät samasta järjestelmästä, josta kaikki projektissa työskentelevät löytävät ne helposti. Tietoja ei tarvitse etsiä, odotella tai tallennella moniin eri paikkoihin. Näin säästyy kaikkien työaikaa.


3. Jaa vastuuta ja tehtäviä kaikille projektissa työskenteleville

Usein projektin kuormitus kasaantuu liikaa jonkun tietyn henkilön niskaan. Vastuuta kannattaa jakaa järkevästi, ja Taimerin avulla se onnistuu kätevästi. Tarvittaessa tehtäviä on helppo siirtää Taimerissa henkilöltä toiselle.


4. Viesti projektista kaikille siihen osallistuville

Viestintä on projekteissa erittäin tärkeää. Mitä suurempi joukko projektin parissa työskentelee, sitä enemmän on tarvetta yhteiselle viestintätyökalulle. Taimerissa projektin sisäinen viestintä on ajantasaista ja lähetetyt viestit – sekä yksityisviestit että ryhmäviestit – säilyvät asianosaisten nähtävissä koko projektin ajan.


5. Aikatauluta tehtävät tehokkaasti

Jotta projekti saadaan toteutettua mahdollisimman tehokkaasti, aikaa ei pidä haaskata turhaan odottelemiseen. Kun käytössä on toiminnanohjausjärjestelmä, projektin vaiheet ja tehtävät pystytään aikatauluttamaan optimaalisesti. Jos aikatauluun tulee muutoksia, ne on myös helppo tehdä järjestelmään heti.


6. Seuraa projektin etenemistä ja lukuja


Projektin säännöllinen seuranta on osa tehokasta toteutusta. Taimerista projektin tilaa voi seurata milloin vain ja missä vain, ajantasaisesti. Kaikki projektiin osallistuvat pystyvät seuraamaan myös toistensa tehtävien etenemistä ja näkevät, mitä kukin on jo saanut aikaan. Myös kustannusten ja laskutuksen osalta ollaan koko ajan ajan tasalla.


7. Opi toteutetuista projekteista

Kun projekti on valmis, on aika analysoida sen onnistumista. Missä onnistuttiin ja missä on vielä parantamisen varaa? Taimer on analysoinnissa erinomainen apu, sillä se tallentaa kaikki tulot ja kulut yhdeksi kokonaisuudeksi. Toteutettuja projekteja arvioimalla seuraavat projektit voidaan toteuttaa vielä tehokkaammin ja kannattavammin.


Pinterest
Taimer Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Taimer kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
HR
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Omat tagit

Crm
Projektinhallinta ja -johtaminen
projektinhallintaohjelma
projektinohjaus
työajanseuranta
b2b-myynti
chat
projektiviestintä
Myyntilaskutus
Sähköiset ostolaskut
Verkkolaskut
verkkolaskutus
ohjelmistointegraatiot
myyntilaskut

Siirry yrityksen profiiliin Taimer kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taimer - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taimer - Muita referenssejä

Taimer - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Pyöräilysää-palvelu kannustaa tamperelaisia ilmastoystävälliseen liikkumiseen säässä kuin säässä
Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia