Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

32 tärkeintä johtajan taitoa vuonna 2021

BloggausAloitimme keväällä keräämään mielestämme 32 tärkeintä taitoa johtajille vuonna 2021.

Lista päivittyy viikottain osoitteessa: The #32leadershipskills you need in 2021 (in English only)

Julkaisusarja on tarkoitetty kaikille, jotka haluavat kehittää johtamistaitojaan. Jaamme viikottain uusia, oivaltavia kirjoituksia digitaalisesta johtamisesta.

Käsittelemme johtamista laajana kokonaisuutena henkilökohtaisia ominaisuuksia ja sosiaalisia kohtaamisia. Johtaminen on päivittäisiä tekoja, sekä pitkäjänteistä yhteisen toimintatavan kehitystä. Johtajuus on jokaiselle meistä erittäin määrittelevä piirre, ja kertoo paljon meistä ihmisinä. Koko lista 32 taidosta, joita julkaisusarja tulee sisältämään, on kuvattu alla. Nelikenttä esittää viitekehyksen, jonka puitteissa taitoja esitellään.

Käytämme johtamistaitojen luokitteluun kahta akselia: passiivis-(re)aktiivinen akseli, jossa taidot nojaavat joko jatkuvaan tekemiseen, tai kykyymme vastata yksittäisiin, yllättäviinkin tilanteisiin. Vaakasuunnan minä-me akseli taas jaottelee johtajan taidot henkilökohtaisiin osaamisalueisiin ja luonteenpiirteisiin, sekä kykyymme toimia yhdessä muiden kanssa. Suoriutumisemme riippuu siis voimakkaasti niin omista henkilökohtaisista taidoistamme ja arvoistamme, mutta vaatii myös laadukasta yhteistyötä ympärillämme olevien ihmisten kanssa. Eihän kukaan meistä luo arvoa tyhjiössä!

Johtamistyylejä on yhtä monta erilaista kuin on johtajiakin, mutta tietyt taidot ja arvot tekevät joistain meistä loistavia johtajia. Haluamme tarjota oman kokemukseen perustuvan näkökulmamme siitä, mitä ne ovat, sekä miten sinäkin voit kehittää johtamistasi niiden suuntaan vaikka heti tänään. Julkaisumme saattavat muuttaa ajatteluasi perustavanlaatuisesti, mutta mukana on myös konkreettisia tekoja, joilla saat päivittäin tiimisi kanssa enemmän aikaan. Muista kuitenkin säilyttää oma persoonallinen otteesi!

Lue säännöllisesti päivittyvää listaa 32 johtajan tärkeimmästä taidosta osoitteessa: The #32leadershipskills you need in 2021 (English only)

Pinterest
Fingertip logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fingertip kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Koulutus

Omat tagit

leadership
etäjohtaminen
henkilöstöjohtaminen
päivittäisjohtaminen

Siirry yrityksen profiiliin Fingertip kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fingertip - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fingertip - Muita referenssejä

Fingertip - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia