Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Teams-sovelluksilla hillitset etätyön häiriötekijöitä

BloggausMonet meistä ovat jo huomanneet hoitavansa suurimman osan päivittäisestä viestinnästään Microsoft Teamsilla. Sen onnistunut ajoitus ja suosion nopea nousu pandemian aikana on ollut vaikuttavaa. Tällä hetkellä sillä on jo yli 300 miljoonaa käyttäjää.

Kaikki ei kuitenkaan ole vielä pelkkää hohdokkuutta. Microsoft teki itse tutkimuksen, joka osoitti, että nykyisessä yritysmaailmassa ihmiset käyttävät jopa 57 prosenttia ajastaan viestintään. Vastaajista 68 prosenttia koki, ettei heillä ole tarpeeksi aikaa keskittyä kaiken työnsä suorittamiseen!

Ymmärrettävästi ihmiset keskeyttävät toisiaan enemmän etätyössä, koska he eivät näe, ovatko heidän työtoverinsa parhaillaan keskittymistä vaativissa tehtävissä. Lisätään vielä se, että yli puolet ihmisistä kokee, että heidän on vastattava ilmoituksiin välittömästi. Tämä aiheuttaa loputtomia kontekstinvaihtoja, jolloin keskittymisaika jakautuu lyhyisiin jaksoihin.

Kontekstin vaihtaminen voi myös johtaa nopeasti tuottavan ajan menetykseen, sillä keskittymisen palauttaminen kontekstin vaihtamisen jälkeen kestää jopa 23 minuuttia. Ei ihme, että 45 prosenttia ihmisistä sanoo kontekstin vaihtamisen heikentävän heidän tuottavuuttaan ja 43 prosenttia sanoo sen aiheuttavan väsymystä.

Tuottavuus kontekstissa, viestintä keskeytyksettä

Maailman talousfoorumin mukaan 86 prosenttia yrityksistä aikoo ottaa työnohjauksessa käyttöön digitaalisia alustoja ja sovelluksia. Fingertipin markkinatutkimus osoitti myös, että 89 prosenttia yrityksistä aikoo lähitulevaisuudessa laajentaa tai säilyttää Microsoft Teamsin roolin.

Teams voi lisätä kontekstinvaihto-ongelmaa usein toistuvilla keskeytyksillä, mutta se on myös konteksti itsessään. Kun tiimeihin voidaan sisällyttää hyvä johtaminen erilaisten ulkoisten sovellusten sijaan, voidaan vähentää kontekstin vaihtamista ja aktiivista viestintää yleensä.

Johda Teamsilla ja hillitse kontekstin vaihtamista

Fingertip on johtamiskerros Teamsille, ja se parantaa tiedon saatavuutta vähentäen samalla häiriötekijöitä. Se sitoo tehtävät, päätökset, kokousagendat ja paljon muuta niiden aktiiviseen kontekstiin, joten et tarvitse ylimääräisiä taulukoita tai diaesityksiä kaiken viestintään ja dokumentointiin.

Se tekee statuksesta ja vastuullisuudesta näkyvää ja näyttää reaaliaikaisen edistymisen, jolloin viestintä on asynkronista eli pikemminkin kysyntälähtöistä kuin pakotettua. Tämä katkaisee kontekstinvaihtosilmukan, parantaa luovuutta ja vähentää kustannuksia. Tietojen saatavuus ja läpinäkyvyys käyttäjäroolien mukaan auttaa rikkomaan siiloja, mutta ei aiheuta ylikuormitusta. Fingertip tekee tietotyön myös mitattavaksi ja luo toimintakelpoista ymmärrystä pullonkauloista ja tuottavuudesta.

Lue lisää siitä, miten Fingertip lisää Teamsin hyödyllisyyttä ja korvaa samalla useita kertakäyttösovelluksia maksuttomasta whitepaperista. Voit myös varata maksuttoman tapaamisen kanssamme ymmärtääksesi, miten Fingertip voi tehdä teistä tuottavampia ja säästää rahaa!

Pinterest
Fingertip logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fingertip kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Teams App
Microsoft Teams
digijohtaminen
etäjohtaminen
digitaalinen johtajuusviestintä

Siirry yrityksen profiiliin Fingertip kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fingertip - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fingertip - Muita referenssejä

Fingertip - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia