Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Parempi prosessi kilpailutusten hallintaan

ReferenssiPontarius, ruotsalainen rakennusalan konsultointiyritys, halusi lisää läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta kilpailutuksiensa hallintaan. Aiemmin aktiivisia tarjouksia pyöriteltiin taulukkolaskentasovelluksissa ja tekstitiedostoissa, vailla läpinäkyvyyttä. Uusi jaettu näkymä tarvittiin mahdollistamaan tehokas resursointi ja tehtävien jakaminen.

Pontarius päätti digitalisoida tarjousprosessit Fingertip-alustalle Salesforceen. Uusi prosessi sisällyttää kaikki kilpailutukseen liittyvät yksityiskohdat ja mahdollistaa elinkaarihallinnan koko projektiin. Liikennevalot näyttävät kaikkien käynnissä olevien kilpailutusten tilan yhdellä kertaa ja työntekijöiden työkuormaa on helppo seurata resursointitarkoitukseen. Fingertipistä tulee myös muistutuksia määräaikojen lähestyessä vastuuhenkilöille.

Digitaalisuus avaimena menestykseen

Kaikesta taulukoissa tehtävästä työstä on pystytty luopumaan Fingertipin käyttöönoton myötä työn suunnittelussa ja seurannassa. Fingertipissä on reaaliaikainen näkymä, ja viikottainen päätöksenteko on tehokkaampaa. Myös vastuut ja roolit ovat entistä selkeämpiä.

Pontariuksen johtoryhmä on ollut innoissaan Fingertipin tuomasta läpinäkyvyydestä ja selkeydestä. Päätösten perustelut ja yksittäisten kilpailutusten vaiheet on niin ikään helposti seurattavissa. Tarjousprosessi on kenties Pontariuksen kriittisin toiminto liiketoiminnan kannalta, ja uusi prosessi mahdollistaa sen poikkeuksellisen hyvin.

Suosittelija:

Fingertip on ollut fantastinen lisä liiketoimintaamme, sillä se antaa meille reaaliaikaisen, läpinäkyvän katsauksen käynnissä oleviin tarjouksiin. Vastuut ovat selkeät ja työn ohjaus on helppoa. Fingertipin tuottama data mahdollistaa aivan uudenlaiset oivallukset prosesseihin.

Johan Odeberg

Pinterest
Referenssin infoboxi
Fingertip logo

Tiedot

Tilaaja: Pontarius AB
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Johan Odeberg, CEO

Lisätietoja

Yritysprofiili Fingertip kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Rakentaminen

Teknologia

Salesforce

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Kilpailutus

Siirry yrityksen profiiliin Fingertip kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fingertip - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fingertip - Muita referenssejä

Fingertip - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia