Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Operatiivisen johtajan paluu

BloggausSuurta epävarmuutta seuraa suuri vastuu. Epävarmuus heikentää kysyntää, mikä puolestaan heikentää myyntituloja. Kun tulot vähenevät, on yritysten sopeutettava toimintaansa selvitäkseen. Ne tarvitsevat resilienssiä. Tarvitaan kustannusten leikkaamista ja tehokkuuden parantamista. Tähän haasteeseen erinomaisesti soveltuva rooli on tekemässä paluuta johtoryhmiin. Operatiivinen johtaja, eli COO.

COO, joka on lyhenne sanoista Chief Operating Officer, on harvoin kaikkein huomiota herättävin henkilö. Hänen työnsä ei ole yhtä näkyvää kuin myynnin tai markkinoinnin, mutta hänen merkitystään ei voi ohittaa. Varsinkaan vaikeina aikoina. Yritykset eivät voi vaikuttaa ulkopuoliseen ympäristöön, joka saa kysynnän laskemaan. Mitä ne voivat muuttaa, on se, miten ne itse toimivat. Operatiiviset johtajat leikkaavat yksikkökustannuksia parantamalla tuottavuutta ja kustannustehokkuutta.

Operatiivinen johtaja vastaa päivittäisen toiminnan pyörittämisestä ja toteuttaa ylimmän johdon strategisia hankkeita. Viime vuosina toimenkuva on kehittynyt uusiin osa-alueisiin. McKinseyn mukaan COO:t huolehtivat myös teknologiavetoisesta kasvusta, strategisesta laajentumisesta ja työntekijöiden voimaannuttamisesta.

Yhteistyön tehokkuus

Suurin osa hukasta tietotyössä syntyy tehottomassa viestinnässä ja yhteistyössä. Microsoftin Work Trend Index -tutkimuksessa todettiin, että jopa 57 prosenttia työajasta kuluu työtehtävien suorittamisen sijasta viestintään. Operatiivisen johtajan ensimmäinen tehtävä onkin yhteistyön tehokkuuden varmistaminen.

Tietotyön toimintojen standardointi parantaa tehokkuutta ja vähentää hukkaa. Digitaaliset alustat, jotka tuovat ihmiset ja tiedon yhteen, ovat COO:n parhaimpia kumppaneita. Ne kokoavat yhteistyön hedelmät ja auttavat samalla löytämään ja poistamaan hukkaa. Läpinäkyvä työskentely kanavissa tuo esiin tuottavuutta rampauttavia seikkoja.

Hävikin vähentäminen lisää tuottavuutta

Teknologia sattuu olemaan myös avain tuottavuuden parantamiseen. Tietotyön tuottavuus on yksi nykyaikaisen työn osa-alue, joka ei ole viime vuosina juurikaan parantunut. Fingertipin kaltaiset yritysten johtamisjärjestelmät parantavat nykyistä johtamista ja yhteistyötä. Fingertip antaa ihmisille yksinkertaisia tapoja johtaa omaa työtään ja tehdä yhteistyötä muiden kanssa.

Kun työ on näkyvää, myös johtajalla on tarvittava tieto, jonka avulla hän voi paikantaa hukkaprosessit ja leikata niistä tiukasti. Digitaalinen johtaminen Fingertipin avulla parantaa nopeutta ja laatua, jolloin virheitä, ja siten hukkaa syntyy vähemmän. Se auttaa COO:ta lunastamaan häneen kohdistuvat odotukset.

Hyvin öljyttyjen toimintojen ja minimaalisen hukan ansiosta yrityksestä tulee resilientimpi ympäristön myllerryksille. Operatiivinen johtaja takaa, että hänen yrityksensä voi menestyä kasvavan talouden lisäksi myös taantuman aikana.

Fingertip on johtoryhmille olennainen väline, jolla voidaan hyödyntää nykyteknologiaa ja kehittää tietotyön tuottavuutta. Jos haluat nähdä, miten se toimii, katso demo, jossa asiantuntijamme kertovat siitä oikean tilanteen kautta.

Pinterest
Fingertip logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fingertip kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Teams App
Microsoft Teams
COO
tuottavuustyökalut
Liiketoiminnan suunnittelu ja seuranta
strategiajohtaminen

Siirry yrityksen profiiliin Fingertip kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fingertip - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fingertip - Muita referenssejä

Fingertip - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia