Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Heeros kokemuksia

Heeros kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Heeros Oyj on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiOstolaskujen käsittely yhdessä näkymässä tuo huomattavaa ajansäästöä

"– Laskujen käsittely on selkeästi helpottunut ja nopeutunut, varsinkin kun on monta yritystä mitä pitää hoitaa. Ostolaskut-ratkaisussa kaikkien yritystemme uudet laskut näkyvät yhdellä näkymällä ja saan ne siitä laitettua näppärästi kiertoon. Ajansäästö on huomattava, iloitsee Tarja Heilä."

-- Tarja Heilä

Näytä referenssi

ReferenssiTaloushallinnon automaation myötä manuaalityö on vähentynyt

"Automaation myötä manuaalityö on vähentynyt ja voimme suunnata henkilöresursseja muualle, esimerkiksi asiakaspalveluun."

-- Timo Metsola

Näytä referenssi

ReferenssiVaihto Tikonista Heerokseen oli helppo valinta

"Kumppanivalintaamme vaikutti myös Heeroksen palvelulupaus muutosprosessin läpiviemisestä yhteistyössä Heeros henkilöstön vankan tuen avulla sekä yhteistyön tiivis jatkuminen myös käyttöönottoprosessin jälkeen."

-- Arja Ruuska

Näytä referenssi

ReferenssiKaikkien asiakkaidemme kirjanpidot Tikonista Heerokseen

"Teimme viime vuonna päätöksen siirtää kaikkien asiakkaidemme kirjanpidot Tikonista Heerokseen. Kirjanpidon ohjelmistonvaihto aloitettiin Heeros ostolaskuja (Circula) ja/tai myyntilaskuja (Venda) käyttävien asiakkaidemme kirjanpidoista. Ohjelmistovaihto jatkuu tänä vuonna ja tavoitteena on siirtää myös kaikki mappikirjanpidon asiakkaat Heerokseen, sillä toimintaan halutaan lisää.."

-- Veli-Matti Lehtinen

Näytä referenssi

ReferenssiHeeroksen kokonaisratkaisu istuu hyvin myös isonkin yrityksen tarpeisiin

"Heeros-järjestelmään siirtyminen onkin helpottanut rutiinitöiden tekemistä ja tuonut kustannussäästöjä. Lisäksi olemme huomanneet, että vanhan järjestelmämme korvannut Heeros Kirjanpito sekä osto- ja matkalaskujen kierrätykseen sekä käsittelyyn tarkoitettu Circula istuvat hyvin myös ison yrityksen tarpeisiin."

-- Minna Vieru, talouspäällikkö

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Heeros kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Heeros Oyj:n referenssit

Heeros Oyj:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia