Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Heeroksen kokonaisratkaisu istuu hyvin myös isonkin yrityksen tarpeisiin

ReferenssiTiivis yhteistyö ja avun saanti koko käyttöönoton ajan nopeutti mielestämme projektin läpivientiä. Käyttökoulutuksella pääsimme tehokkaasti alkuun ja käyttöönoton jälkeen myös Heeroksen tuesta on saanut hyvin apua muun muassa kätevän palvelupyyntölomakkeen kautta.

Heeros-järjestelmään siirtyminen onkin helpottanut rutiinitöiden tekemistä ja tuonut kustannussäästöjä. Lisäksi olemme huomanneet, että vanhan järjestelmämme korvannut Heeros Kirjanpito sekä osto- ja matkalaskujen kierrätykseen sekä käsittelyyn tarkoitettu Circula istuvat hyvin myös ison yrityksen tarpeisiin.

Minna Vieru
talouspäällikkö
AinaCom Oy

Aina Group-konsernissa on kaksi liiketoiminta-aluetta ja seitsemän eri yhtiötä. Medialiiketoimintaa harjoittaa Hämeen Sanomat Oy tytäryhtiöineen ja ICT-liiketoimintaa AinaCom Oy tytäryhtiöineen. Aina Group-konsernin yhtiöissä liikkuu vuositasolla yli 60 000 osto-/myyntilaskua ja Heeros käyttäjiä on jo lähes satakunta.Teimme ison päätöksen, kun Heeroksen taloushallinnon kokonaisratkaisut otettiin käyttöön vuoden 2017 alusta kaikissa seitsemässä yhtiössämme. Usean palvelutarjoajan ja osittain vanhentuneiden järjestelmien loukusta siirryttiin moderniin ja joustavaan pilvipalveluratkaisuun. Tavoitteena oli saada yksi yhteinen järjestelmä, minimoida laiteinvestointien tarve sekä helpottaa myös konsernin sisäistä yhteistyötä.

Kun lähdimme liikkeelle, mielessä pyöri kaikki katastrofin ainekset. Voiko homma onnistua tiukassa aikataulussa ja kiireiseen tilinpäätösaikaan, kun mukana on monta yritystä ja kaikki käytössä olleet järjestelmät, tilikartat sekä laskentakohteet muuttuvat samanaikaisesti. Kaikki sujui kuitenkin sovitusti, aikataulussa ja yllättävän helposti. Lisäksi palveluun räätälöitiin mukaan ylimääräisenä työnä vielä erityisten laskuaineistojen muuntaminen Heeroksen yhteistyökumppanin, Liaison Technologiesin, toimesta.

Suosittelija:

Heeros-järjestelmään siirtyminen onkin helpottanut rutiinitöiden tekemistä ja tuonut kustannussäästöjä. Lisäksi olemme huomanneet, että vanhan järjestelmämme korvannut Heeros Kirjanpito sekä osto- ja matkalaskujen kierrätykseen sekä käsittelyyn tarkoitettu Circula istuvat hyvin myös ison yrityksen tarpeisiin.

Minna Vieru, talouspäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Heeros  Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: AinaCom Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Heeros kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Omat tagit

Digitaalinen taloushallinto

Siirry yrityksen profiiliin Heeros kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Heeros - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Heeros - Muita referenssejä

Heeros - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia