Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ylivertaiset digitaaliset käyttäjäkokemukset. Tuottavimmat integraatiot. Tehokkain palveluiden elinkaarenhallinta. Tätä on HiQ.

HiQ Finland Oy

Yritysesittely

HiQ Finland on erikoistunut vaativiin verkkoliiketoiminnan ja sähköisen asioinnin ratkaisuihin, prosessi-integraatioon sekä laadunvarmistukseen. HiQ:n nimi tulee sanoista High Quality. Se kuvaa toimintaamme – sitoudumme kaikessa tekemisessämme korkeaan laatuun. Toimitamme asiakkaillemme kokonaisia järjestelmiä, osatoteutuksia ja tarvittavia ammattilaisia projekteihin.

Olemme oikea kumppani organisaatioille, jotka haluavat saada aikaan merkityksellisiä tuloksia digitaalisessa maailmassa.
Parhaat tulokset syntyvät löytämällä ja rakentamalla uudenlaisia arvoketjuja. HiQ:lla on kokemusta näillä osa-alueilla - teknologia, ihmiset, liiketoiminta. Autamme asiakkaitamme rakentamaan palvelukokonaisuuksia aina strategiasta, konseptisuunnitteluun ja toteutuksesta ylläpitoon. https://hiqfinland.fi
Työntekijöitä 300
Y-tunnus 0648086-9
Perustettu 1987
Www Kotisivut
Puh +358 9 4355 860
E-mail myynti@hiq.fi

Toimipaikat     Espoo, Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Auditointi, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Lisätty todellisuus ja VR, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Microsoft, Open source, Android, iOS, Windows Phone, React, React Native, Java, Javascript, Episerver, Julkaisujärjestelmä CMS, Sharepoint, WordPress

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Vuokratyövoima

Omat tagit: HiQ Finland, Agile, Microsoft Office 365, Sharepoint, mobile app, integraatioalusta, integraatioarkkitehtuuri, integraatiopalvelut, Integraatioväylä, digipalvelukumppani, API-Management, psd2, open banking, legacy modernization

Jäsenyydet

hansel-sopimustoimittajat logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

HiQ Finland - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiOras Groupin ja HiQ:n kumppanuus laajenee: Uusi intranet rakentui ketterästi ja joustavasti

"Sivuston selkeyttäminen, nopeuttaminen ja mobiilikäytön parantaminen olivat tärkeimpiä tavoitteita intrauudistuksessa. Vanhaan intraan oli koodattu toiminnallisuuksia, jotka olivat ajan saatossa menneet rikki. Uudessa halusimme käyttää mahdollisimman paljon Microsoftin oletustoiminnallisuuksia. "

-- Aki Saurimaa

Näytä referenssi

ReferenssiMTV:n JA HiQ:n strateginen kumppanuus vastaa ketterästi liiketoiminnan vaatimuksiin

"HiQ:n ketteryys ja ammattitaito vastata nopeasti muuttuvaan tarpeeseemme. Yhteistyö sujuu erinomaisesti, se on erittäin mutkatonta, hauskaa ja itseohjautuvaa. Kumppanuudelta haluamme jatkuvaa vuoropuhelua ja molemminpuolista liiketoiminnan kehitystä. Uskomme, että HiQ:n kanssa voimme innovoida uusia vielä ennennäkemättömiä palveluita, jotka hyödyttävät molempia osapuolia." "

-- Petri Haverinen

Näytä referenssi

ReferenssiPaperinkeräys otti HiQ:n FRENDS -integraatioalustan käyttöön

"FRENDS integraatioalustan myötä saimme datan turvattua ja poistettua kuormittavaa manuaalityötä. FRENDS mahdollistaa myös uuden tulevan ERP-järjestelmän yhdistämisen muihin liiketoiminnan sovelluksiin, joka ei olisi ollut toteutettavissa järkevästi ilman tämän kaltaista ratkaisua ja HiQ:n tarjoamaa integraatioiden ulkoistuspalvelua. "

-- Olli Kaure

Näytä referenssi

ReferenssiModernit työtavat juurtuivat Lindströmille uuden intranetin myötä

"Projekti sujui HiQ:n kanssa erinomaisessa yhteistyössä ja saimme tukea kaikissa projektin osa-alueissa joustavasti ja ammattitaidolla. HiQ:n kanssa on helppo toimia ja saimme juuri sitä mitä tarvitsimme: osaavan, luotettavan ja aktiivisen kumppanin, jolla on prosessi kunnossa ja jonka kanssa on mukava sekä helppo tehdä töitä," kertoo projektipäällikkö Tarja Hämäläinen.."

-- Tarja Hämäläinen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

HiQ Finland - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

HiQ Finland - Referenssit

HiQ Finland - Bloggaukset

HiQ Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

HiQ Finland - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

HiQ Finland - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

HiQ Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku