Ite wiki on b2b-digitalisaatioon keskittynyt media ja markkinapaikka, joka auttaa yritysjohtoa ja asiantuntijoita hahmottamaan digitalisaation mahdollisuudet ja löytämään sopivat kumppanit liiketoiminnan kehityshankkeisiin. 

Tavoitamme jo yli 300.000 käyttäjää vuosittain ja asiakkainamme on laaja joukko it- ja ohjelmistoalan johtavia yrityksiä Suomessa. 

Haemme tiimiimme nuorekasta viestinnän osaajaa työskentelemään asiakasviestinnän ja blogimediamme toimituksen parissa. Työtä voi tehdä osa-aikaisesti. 

Työhön sisältyy muun muassa seuraavia asioita:

  • Asiakasviestintää ja asiakkuusprosessien pyörittämistä. Positio vaatii ennen kaikkea viestinnällistä osaamista, mutta kiinnostuksesta myyntiprosesseja kohtaan on hyötyä. Työstä on mahdollisuus edetä myös liiketoimintavastuuseen.
  • Ite wikin Digitalisaatio & Innovaatiot -blogimedian sisältöjen toimittamista ja julkaisuprosessien ylläpitoa. Olemme tiivis ja osaava toimitus ja tavoitteenamme on löytää osaaja, joka kykenee tuottamaan laadukkaita artikkeleita blogimediaamme esimerkiksi erilaisia tietolähteitä yhdistelemällä ja asiantuntijoita haastattelemalla.

Työtä voi tehdä hyvin osa-aikaisesti esimerkiksi opiskeluiden tai muiden vastuiden ohessa, mutta viikottaisen työmäärän olisi hyvä olla vähintään  20 tuntia.

Tämä saattaa olla täydellinen työpaikka esimerkiksi opiskeluista lähivuosina valmistuvalle osaajalle, joka on kiinnostunut toteuttamaan korkelaatuista viestintää, digitaalista markkinointia, sekä oppia pyörittämään myynnin prosesseja. 

Positio tarjoaa loistavan mahdollisuuden tulevaisuuden kyvylle, joka haluaa näyttää osaamisensa ja kasvaa liiketoimintavastuuseen.

Minkälaisia ominaisuuksia työ vaatii ja minkälaista tyyppiä haemme?

  • Työ vaatii ennen kaikkea viestinnällistä osaamista tarkoittaen kykyä tuottaa laadukasta tekstimuotoista sisältöä.
  • Työssä ohjataan erilaisia työn kulkuja, eli tarkkuus, ahkeruus ja projektinhallintataidot ovat suureksi eduksi tehtävässä.
  • Työ vaatii sosiaalisia taitoja, rohkeutta ja tunneälyä.
  • Työtehtävä liittyy myynnin ja markkinoinnin prosesseihin ja odotamme hakijalta kiinnostusta myynti- ja markkinointiviestintää kohtaan.  Ite wikissä tulet oppimaan kaikki ne asiat, joita moderni b2b-markkinointijohtaja tarvitsee työssään.
  • Ite wiki toimii b2b-digitalisaatiokentässä, eli kiinnostus it- ja ohjelmistoalaa kohtaan on tärkeää työssä. Tehtävässä pärjää vain, jos kykenee omaksumaan substanssin ja tuletkin oppimaan liiketoiminnan digitalisaation merkityksen laajasti.
  • Toivomme hakijalta koulutusta tai opintoja ylemmältä tai alemmalta korkeakouluasteelta.

Minkälaista Ite wikissä on työskennellä?

Ite wikissä työskentely on itsenäistä ja tapahtuu etänä, sekä toimistollamme Mariankatu viidessä Helsingissä.

Käytät työarjessasi erilaisia ohjelmistoja ja digipalveluja WordPressistä Googlen työkaluihin ja Pipedrivestä sosiaalisen median kanaviin. Myös graafisten työkalujen, kuten Photoshopin ja PowerPointin osaamisesta on hyötyä.

Osallistumme aktiivisesti alan tapahtumiin, kuten eri sidosryhmien järjestämiin seminaareihin, sekä Slushin tyyppisiin tapahtumiin.

Työ sopii ahkeralle, aikaansaavalle ja tavoitteelliselle osaajalle.  Silti ensisijaisena tavoitteenamme työpaikkana on mahdollisimman korkea työntekijöiden onnellisuus. Sinua ei siis tulla kuluttamaan loppuun, vaan tulemme kuuntelemaan toiveitasi ja huomioimaan henkilökohtaisen tilanteesi joustavasti. Tämä työ ei häiritse vapaa-aikaasi tai perhe-elämääsi, vaan tukee niitä.  

Tiiminäsi toimii Ite wikin toimitus, joka muodostuu yhteensä kahdeksasta omien alojensa osaajista. Olemme korkeasti koulutettu joukko, johon lukeutuu mm. tuotantotalouden ja tietotekniikan DI:t, filosofian maisteri, maa- ja metsätieteiden maisteri, humanististen tieteiden kandidaatti, sekä kauppatieteiden ylioppilas. 

Kaikki työntekijämme ovat viihtyneet meillä pitkään ja työssä viihtyvyys on mittaustemme mukaan todella korkealla tasolla.

Toimituksemme arvostaa kestävän kehityksen arvoja ja pyrkii pitämään yllä ilmastokeskustelua teknologiakentässä.

Asiakkainamme on laaja joukko Suomen johtavia digitalisaation osaajayrityksiä ja työskentelemme mm. Microsoftin, SAPin, WordPressin, AWS:n ja IBM:n ekosysteemien kanssa. Asiakkaisiimme lukeutuu myös monia teknologia- ja startup-kentän kasvuyrityksiä.

Ite wiki tarjoaakin todellisen näköalapaikan tulevalle it- ja ohjelmistoalan osaajalle.

Hakeminen

Täytä tämä hakemuslomake ja lähetä CV:si osoitteeseen johannes.puro@itewiki.fi mieluiten tiistaihin 17.12.2019 kello 22 mennessä. 

Pidämme haun auki aina 31.12.2019 saakka, mutta jos mahdollista, toivomme hakemuslomakkeen täyttöä jo 17.12.2019 mennessä.

Lisätiedot

Johannes Puro, päätoimittaja ja asiakkuuksista vastaava

johannes.puro@itewiki.fi

+358 40 726 2656