Olet laadukkaan median suurkuluttaja ja myös itse huippukirjoittaja. Olet kiinnostunut uudesta teknologiasta ja ymmärrät eri toimialojen prosesseja ja digitalisaatiota.

Olet innokas oppimaan digitaalisen median julkaisuprosessit ja Google Analyticsin käytön, etkä pelkää sosiaalista mediaa.

Olet opiskellut, tai opiskelet korkeakoulussa teknillistä, kaupallista, matemaattis-luonnontieteellistä tai media-alaa.

Haluat ansaita opiskelujen, toisen työn tai vanhempainloman ohessa ja kehittyä digitaalisen median ja sisältömarkinoinnin osaajaksi, joka hallitsee liiketoiminnan digitalisaation laajasti.

Olet jo työskennellyt, tai voit nähdä itsesi työskentelemässä tulevaisuudessa asiantuntijana, johtajana, liiketoiminnan kehittäjänä, myynnissä, tai markkinoinnissa ohjelmistoalalla. Tai sitten tähtäät media-alalle.

Olet ahkera ja haluat ymmärtää asioita paremmin. Haluat oppia loputtomasti.

Meillä on täydellinen työpaikka sinulle.

 

Ite wiki hakee toimittajia b2b-digitalisaatiomediaansa osa-aikaisiksi / tuntityöläisiksi

Haemme ite wikiin 2-3 osa-aikaista tai tuntityöläistä työskentelemään digitalisaatiota käsittelevän web-mediamme toimituksessa syyskauden alusta 2018.

Työtä tehdään suurelta osin etänä ja myös tarkoista aikarajoista riippumatta. Näin ollen positio tarjoaa loistavan mahdollisuuden ansaita ja kehittyä esimerkiksi opiskelujen, vanhempainvapaan tai osa-aikatyön ohella. Miksei eläkkeenkin!

Meillä on myös tyylikkäät tilat aivan Helsingin keskustan kupeessa osoitteessa Mariankatu 5, joissa myös tapaamme ajoittain. Työtä on mahdollista tehdä myös muualta kuin pk-seudulta käsin, mutta toimistolla olisi hyvä päästä piipahtamaan ja toimitusta tapaamaan välillä. Näin ollen työtä voi tehdä esimerkiksi Tampereelta tai Turusta käsin.    

“Haluatko olla mukana rakentamassa digitalisaatiokentän ykkösmediaa Suomeen?”

Asiakkainamme on laaja joukko johtavia digitalisaation osaajayrityksiä ja työskentelemme mm. Microsoftin ja SAPin ekosysteemien, sekä ison joukon Deloitten fast 50-teknologiakasvuyritysten kanssa. Ite wiki tarjoaakin todellisen näköalapaikan tulevalle b2b it- ja ohjelmistoalan huippuosaajalle.

Kaikki ite wikissä työskennelleet osaajat ovat työllistyneet alan kasvuyrityksiin (tai ovat edelleen palveluksessamme), eli toimituksemme toimii myös loistavana ponnahduslautana uralla eteenpäin. Haemme ensisijaisesti opintojen loppupuolella olevia osaajia, mutta yrittänyttä ei laiteta!

Ite wikiin on myös mahdollista työllistyä täyspäiväisesti myöhemmin.

 

Työnkuva – ite wiki kehittää alustastaan b2b-digitalisaatiokentän ykkösmediaa Suomeen


Ite wiki kehittää yhteistyössä ohjelmistoalan johtavien sidosryhmien kanssa avointa b2b-mediaa, jota ohjelmistoyritykset hyödyntävät markkinointiviestinnässään ja yritykset eri toimialoilla potentiaalisten kumppanien kartoittamiseen ja hankinnan kannalta relevanttien sisältöjen, kuten referenssien ja suositusten löytämiseen.

Olemme tuoneet reilussa neljässä vuodessa jo yli 1,2 miljoonaa sivukatselua alan yritysten tarjonnoille ja sisällöille.

Olennainen osa työtä tulee olemaan ite wikin Digitalisaatio & Innovaatiot blogimedian ja Liiketoiminnan digitalisoinnin oppaan sisältöjen toteutus ja julkaisu.

Nämä osiot ovat ite wikin toimituksen ylläpitämiä, siinä missä palvelun muut osiot ylläpidetään ohjelmistoyritysten itsensä toimesta.

Blogimediassamme vuorottelevat toimituksen tuottamat sisällöt, sekä asiakkaidemme haastattelut. Kasvatamme journalistisen sisällön määrää blogimediassamme ja tämä rekrytointi tähtääkin osaavan tiimin löytämiseen kiihtyvän julkaisutahdin ylläpitämiseksi. Pääset joka tapauksessa työskentelemään tiiviisti laajan asiakaskuntamme kanssa.

Mediamme käsittelee laajasti b2b-ohjelmistoalan aihepiirejä, kuten verkkopalveluiden kehitystä, data-analytiikkaa, innovaatioita, uusia liiketoimintamalleja, startup-yrityksiä, globaaleja teknologiatrendejä ja yhteiskunnallisia aiheita.

Toimituksen työhön sisältyy julkaisuprosessin koko kaari tiedon hankinnasta kirjoittamiseen, visualisointeihin, julkaisuun, sosiaalisen median markkinointiin, maksumainonnan kohdentamiseen ja analytiikkaan.

Työntekijät pääsevät tekemään myös erilaisia hallinnollisia tehtäviä, eli tehtävänkuva on monipuolinen, mutta painottuu sisällöntuotanto- ja -julkaisuprosessiin.

 

Tarvittuja ominaisuuksia

Kuvasimme ilmoituksen alussa minkälaisia tyyppejä haemme mukaan joukkoomme. Tässä vielä lisäksi tiivis lista vaadituista ja toivotuista osaamisalueista:

Vaatimuksia

 • Huipputason viestinnälliset taidot, kuten osaaminen artikkeleiden kirjoittamisessa, sosiaalisen mediassa julkaisemisessa ja sähköpostiviestinnässä.
 • Sinun täytyy olla median suurkuluttaja ja lukea intohimoisesti sisältöjä uusista asioista. Toimittajan täytyy tietää, missä maailmassa mennään.
 • Me olemme b2b-kentän digitalisaatioon keskittyvä media. Sinun täytyy siis olla aidosti kiinnostunut tästä genrestä ja mielellään jo uppoutunut vähintään yhteen aiheeseen (vaikkapa digi-startupit, tai ohjelmistokehitys) tässä kentässä.
 • Kyky hallita isoa joukkoja pieniä viestinnällisiä projekteja. Työ vaatii siis tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Sinun täytyy nauttia asioiden tekemisestä hyvin ja laadukkaasti!
 • Kyky ottaa käyttöön iso joukko helppokäyttöisiä ohjelmistoja nopeasti. Pyöritämme toimintaamme kymmenillä SaaS-palveluilla Pipedrivestä Mailchimppiin, G-suiteen, Google Analyticsiin ja Slackiin. Olisi hyvä, että sinulla ei mene sormi suuhun tämän paletin haltuunotossa.

 

Toiveitamme

Olisi hienoa, jos omaisit jonkun seuraavista osaamisalueista tai kokemuksista, joista on hyötyä työssäsi.

 • Olet kirjoittanut blogia tai työskennellyt median toimituksessa jo aiemmin.
 • Julkaiseminen on tärkeä osa päivittäistä työtämme. Jos olet sosiaalisen median intohimoinen käyttäjä ja tunnet Linkedinin, facebookin ja Twitterin läpikotoisin, tästä tulee olemaan sinulle iso hyöty työssäsi.
 • Voit olla myös introvertti asioihin perehtyjä, joka ei ole mikään somettaja, mutta kykenee kirjoittamaan esimerkiksi teknisistä asioista, kuten ohjelmointikielistä. Olisikin hienoa löytää mukaan eri profiilin tyyppejä!
 • Hallitset videoiden tuotannon ja Youtuben käytön!
 • Me teemme aina visuaalisesti näyttävää sisältöä. Photoshopin tai vastaavien kuvankäsittelyohjelmien osaaminen on selkeä etu. Samoin valokuvaustaidot!
 • Jos hallitset työnkuvan lisäksi WordPress tai PhP-kehityksen, sinulla on mahdollisuus tehdä myös kehitystöitä yhteistyössä kahden kokeneen koodaajan kanssa.
 • Oletko tehnyt myyntiä onnistuneesti? Welcome onboard!
 • Jos satut olemaan kiinnostunut Google Analyticsistä, tai Google Adwordsistä, näitä osaamisia tarvitsemme tiimiimme.   

Aikataulu

Otamme hakemuksia vastaan pitkin kesää ja tapaamme / jututamme potentiaalisia ehdokkaita jo kesäkuussa ja taas elokuun alusta alkaen.

Pidämme perjantaina 10.8 klo 15-18 Mariankatu viidessä Helsingissä sopivimmille ehdokkaille tapaamisen, jossa tutustumme toisiimme ja testaamme yhdessä työskentelyä. Tällöin pääset antamaan työnäytteen ja tutustumaan työnkuvaan, jonka jälkeen osaamme arvioida puolin ja toisin, olisitko sopiva lisä tiimiimme.

 

Hakuaika, hakemukset ja lomake

Lisätiedot co-founder Johannes Puro 040 726 2656 johannes.puro@itewiki.fi

Hakuaika päättyy sunnuntaina 1.7.2018. Varatkaa jo ennakkoon myös keskiviikko 8.8 klo 15.30-18.30, jolloin kutsumme Mariankatu viiteen parhaat ehdokkaat yllä kuvatulle tutustumiskäynnille.

Mahdollisuus Ite wikiin tutustumiseen perjantaina 8.6.2018

Osallistumme Aalto Yliopiston Trek-tapahtumaan ja meillä on avoimet ovet Mariankatu viidessä 8.6.2018 klo 10-17 välillä.

Voit siis tulla suoraan piipahtamaan paikan päällä perjantaina ja kuulemaan lisää! Trek järjestetään ensimmäistä kertaa ja meillä ei suoraan sanottuna ole oikein tietoa tapahtuman kulusta, eli tervetuloa paikanpäälle vapaasti haluamananne aikana!

Kartta

 

Kuvia

ite wikin perustajat Johannes Puro ja Eeva Melama. Eeva on Diplomi-insinööri TKK:lta ja Johannes Filosofian maisteri, joka on opiskellut Helsingin Yliopistossa ja Kauppakorkeakoulussa. Käynnistymässä asiakkaamme Fraktion leffailta toukokuussa 2018.

Asiakkaamme Contribyte järjesti Tulevaisuuden Tuotekehitys 2018 tapahtuman musiikkitalolla. Lavalla Superfluxin perustaja Anab Jain.

 

Rantalentopalloilua Salmisaaressa vuosimallia 2016. Paikalla olivat silloisesta rosteristamme Niko, Harri, Timo ja Johannes.

 

Ite wikin kehittäjä Tuomas ja Johannes sinisessä, asiakkaamme Lamian Henri ja Lauri mustissa. Käynnissä ecomkarting 2015.

Ite wikin työhuoneen tunnelmia 2017

Ite wikin toimiston takapihan fiiliksiä after-work tapahtumassa. Työhuoneemme ikkuna antaa tälle pihalle.

Mikael Jungner esiintymässä ite wikin järjestämässä IT Networking Day tapahtumassa HUB 13 -tapahtumatilassa.

Toimistomme sijaitsee aivan kauppatorin tuntumassa ja kausikortit Allas Sea Poolille on jo hankittu!

Järjestämämme Sisältömarkkinointi 2017-tapahtuma kokosi it-yritysten markkinointi-ihmiset yhteen. Tapahtuma oli täyteen buukattu.

Ite wiki oli Media-statuksella Slushissa 2017. Haastattelussa Uteliaan co-founder Elina Söderlund.

Perinteinen kesäkuun höyrylaivaristeily vuosimallia 2017. Kuvissa ite wikin Eeva (hallinto) Jari (graafikko), Johannes (CEO), Tuomas (kehittäjä) ja Elina (markkinointiviestintä).