Aloitimme hiljattain yrittäjäntaipaleemme yhteisissä tiloissa Visualisointitoimisto 3d Taidon kanssa. Työtila löytyi Helsingin Kruununhaasta osoitteesta Mariankatu 5.

It- ja ohjelmistoalan markkinapaikkaa tullaan siis pyörittämään ja graafista osaamista tarjoamaan jatkossa Ritaripuiston kulmilla!

Mutta miten voisimme ilahduttaa uusia naapureitamme? Hedelmäkori kun tuntui jotenkin vanhanaikaiselta.

Hyvää huomenta naapurit, autonne on putsattu lumesta!

Maanantain ja tiistain välisenä yönä Helsinkiin satoi ohut pakkaslumivaippa, joka peitti kaupungin alleen.

Lumentulosta puhuessamme saimme idean, jota voisi pitää hieman hulluna: mitä jos putsaisimme uuden kotikatumme autot lumesta palveluksena uusille naapureillemme ja kuvaisimme tempauksen ennen ja jälkeen operaation?

Kreiseiltä tuntuvat ideat kuuluu toteuttaa ennen kuin tulee toisiin ajatuksiin.

Niinpä pääsemmekin tänä aamuna toivottamaan hyvää huomenta kruununhakalaisille pienen palveluksen muodossa: hyvää huomenta naapurit, autonne on putsattu lumesta!

Ennen ja jälkeen kuvia operaatiosta löytyy ohesta:

 

Ite wiki toimii Suomessa it- ja ohjelmistoyritysten b2b markkinapaikkana, joka listaa esimerkiksi ohjelmistokehityksen, tekoälyn ja IoT:n osaajayritykset Suomessa.

Visualisointitoimisto 3d Taito toteuttaa 3d-mallinnuksia ja korkeatasoista graafista suunnittelua muun muassa erilaisiin rakennushankkeisiin, kuten hotelli- asuinrakennus- ja julkisten tilojen toteutushankkeisiin.