Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

UnSeen Technologies

Autamme sinua toteuttamaan palveluita, jotka tekevät juuri sitä mitä käyttäjäsi tarvitsevat. Kanssamme et investoi turhiin ominaisuuksiin. Pilvi-, mobiili- ja sulautettu ohjelmistokehitys. 100% tyytyväisyystakuu.

UnSeen Technologies - Yritysesittely

Autamme sinua toteuttamaan palveluita, jotka tekevät juuri sitä mitä käyttäjäsi tarvitsevat. Turhat ominaisuudet eivät ole tukkimassa käyttökokemusta ja rasittamassa budjettia. Toimimme 100% tyytyväisyystakuulla.

Hankkeet toteutetaan ketterällä scrum-mallilla, jossa työjärjestys etenee tärkeimmistä ominaisuuksista kohti maalia, aina käyttäjää kuunnellen. Projektia johtaa kokenut Scrum Master ja Product Owner, joka pitää hankkeen reitillään.

Nopeisiin kokeiluihin käytämme UnSeen Labs – toimintamallia. Sen avulla voit kokeilla uusia ideoita ja teknologioita mahdollisimman nopeasti oikeassa käyttöympäristössä. UnSeen Labs on ketterä tapa rakentaa prototyyppejä, käyttöliittymäkonsepteja ja teknologiademonstraattoreita.
Työntekijöitä 17
Y-tunnus 2716329-9
Perustettu 2015
Www www.unseen.fi
Puh 0504874092
E-mail esa.alanen@unseen.fi
Toimipaikat Tampere
Jäsenyydet
koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tuotekehitys ja suunnittelu
(12)
Projektinhallinta
(2)

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
(10)
Ohjelmistokehitys
(10)
Webkehitys
(5)
Arkkitehtuuri
(3)
Mobiilikehitys
(3)
IoT
(2)
Käyttöliittymäsuunnittelu
(2)
Integraatiot
(1)
Pilvipalvelut / SaaS
(1)

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus
(4)
IT
(3)
Asiantuntijapalvelut
(1)
Telekommunikaatio
(1)
Prosessiteollisuus
(0)

Teknologia

Amazon Web Services
(3)
Angular
(3)
C#
(3)
C++
(3)
Linux
(3)
Java
(2)
Node.js
(2)
iOS
(2)
Android
(1)
Mac OS
(1)
Objective-C
(1)
Open source
(1)
Windows
(1)
C
(0)
Django
(0)
Javascript
(0)
PHP
(0)
Python
(0)
React
(0)
Swift
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(5)
Toteutustyö
(5)
Laitteet
(3)
Tuki- ja ylläpitotyö
(1)

UnSeen Technologies - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiSartorius: Asiakkaan ideasta uudeksi tuotteeksi

"Tämä projekti on hyvä esimerkki siitä, kuinka uuden idean nopea kokeileminen auttaa uuden liiketoiminnan luomisessa. UnSeen tarjosi suunnitteluresurssien lisäksi myös konkreettista osaamista tuotteen viemisessä tuotantoon ja kansainvälisille markkinoille."

-- Hannes Jantunen

Näytä referenssi

ReferenssiLäpinäkyvyydellä parempaa asiakastyytyväisyyttä

"Kaikessa asioissa kommunikointi on merkittävässä roolissa ja matkan varrella jatkuva sparraaminen ja ideointi on tärkeää, joten tässä mm. kotimaisuus on iso asia. Kokeiluhalukkuus ja ennakkoluuloton suhtautuminen asiakkaan toiveisiin luo hyvän pohjan kokonaisuudelle"

-- Timo Sarpalinna

Näytä referenssi

ReferenssiLisää älykkyyttä rakentamiseen

"Olin positiivisesti yllättynyt kuinka helppoa oli työskennellä UnSeen:in porukan kanssa. Meillä Uponorilla oli idea ja UnSeenin kavereilla kyky toteuttaa se. Uponorin Prototyypin valmistus vaati erityisosaamista usealta osa-alueelta; mekaniikan, sensorien, elektroniikan, ohjelmistojen ja projektihallinnan ammattilaiset mahdollistivat nopean ja kustannustehokkaan prototyypin valmistuksen..."

-- Mika Savolainen

Näytä referenssi

ReferenssiKemppi: Lisää vauhtia innovaatioilla

"Projekti oli meidän kannalta erittäin suoraviivainen – Määrittelimme haasteen ja alustavan analyysin perusteella UnSeen ehdotti käteviä tapoja tutkia ratkaisua. UnSeen Labs on hyvä työkalu uusien ideoiden eteenpäin viemiseen ja uuden tiedon hankkimiseen. Nyt tiedämme paremmin mitkä seuraavat askeleet ovat. "

-- Rami Sivonen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

UnSeen Technologies - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

IoT

Kytketyt laitteet ja langattomat yhteydet. UnSeen RAZR on pilottialusta NB-IoT ja LTE-M -teknologioille. Alusta voidaan kytkeä laitteeseesi esimerkiksi I2C, MODBUS tai CAN -väylällä. Ratkaisun avulla pääset kokeilemaan nopeasti uusinta teknologiaa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Scrum -kehitys tuottaa palveluita, joita asiakkaasi oikeasti tarvitsee. Projektejamme johtaa kokenut Scrum Master ja Product Owner, joka varmistaa, että tavoitteesi käyttäjäystävällisesta ratkaisusta toteutuu.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Autamme sinua toteuttamaan palveluita, jotka tekevät juuri sitä mitä käyttäjäsi tarvitsevat. Kanssamme et investoi turhiin ominaisuuksiin. Hanke toteutetaan ketterällä scrum-mallilla, jossa työjärjestys etenee tärkeimmistä ominaisuuksista kohti maalia,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

UnSeen Technologies - Referenssit

UnSeen Technologies - Bloggaukset

UnSeen Technologies - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

UnSeen Technologies - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

UnSeen Technologies kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku