Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kemppi: Lisää vauhtia innovaatioilla

ReferenssiKemppi tunnetaan uraa uurtavasta työstä hitsausteknologian parissa. Se kehittää innovatiivisia hitsausratkaisuja, jotka auttavat heidän asiakkaitaan kasvattamaan liiketoimintaansa.

UnSeen Labs tuotti lisää tietoa uuden tuoteidean toteutettavuudesta ja kuinka se voitaisiin rakentaa. Nyt Kemppi tietää mitä tarvitaan idean viemiseksi tuotteksi asti.

Haaste: uuden idean toteutettavuuden arviointi

Kempin myyntitiimi oli ehdottanut uutta ominaisuutta hitsaustuotteiden parantamiseksi. Ratkaisu vaati syvää osaamista Bluetooth-komponenteista, ohjelmistoista ja puhelinten käyttöjärjestelmistä.

Tuotekehitystiimi oli tutkinut ideaa, ja he halusivat ulkopuolisen näkemyksen toteutettavuudesta ja mahdollisista ratkaisuvaihtoehdoista.

 

Ratkaisu

Kemppi kehittää itse paljon elektroniikkaa ja ohjelmistoja sisäisesti, mutta UnSeen Labs nähtiin hyvänä tapana saada lisää tietoa ratkaisusta. Se on ketterä ja tehokas tapa edetä käsillä olevan idean kanssa. UnSeen:lla on vahva kokemus langattomien yhteyksien ja ohjelmistokehityksen parissa.

UnSeen Labs-projektit toteutetaan Agile-filosofialla, jonka päätavoitteena on kiihdyttää oppimista ja antaa nopeita vastauksia teknologiakysymyksiin.

”Projekti oli meidän kannalta erittäin suoraviivainen – Määrittelimme haasteen ja alustavan analyysin perusteella UnSeen ehdotti käteviä tapoja tutkia ratkaisua”, Rami Sihvonen, Kempin teknologiajohtaja sanoo

Projektissa UnSeenin tiimi kävi läpi mahdollisia komponenttivaihtoehtoja ja ohjelmistojen tarjoamia mahdollisuuksia. Lopuksi koottiin ehdotus, kuinka ratkaisu voidaan toteuttaa. Tämän perustella asiantuntijat tekivät konkreettisen proof-of-concept ohjelmiston, jolla voitiin todentaa ratkaisun toteutettavuus. Työn tuloksena Kempille syntyi lista ratkaisuvaihtoehdoista.

Tulokset: selkeä etenemissuunnitelma

Työn tuloksena Kempin tuotekehitys ymmärtää paremmin mitä ratkaisun toteuttaminen vaatii. Tämän jälkeen on paljon helpompaa käydä keskusteluja myyntitiimin kanssa vaadittavista investoinnesta.

”Selkein etu UnSeen Lab:sta on, että se nopeuttaa yrityksemme innovaatiotoimintaa ja tuotekehitysprosessia. Voit testata uutta teknologiaideaa todella nopeasti ja ketterästi”, Rami Sivonen kertoo.

”UnSeen Labs on hyvä työkalu uusien ideoiden eteenpäin viemiseen ja uuden tiedon hankkimiseen. Nyt tiedämme paremmin mitkä seuraavat askeleet ovat”, Sivonen jatkaa.

Suosittelija:

Projekti oli meidän kannalta erittäin suoraviivainen – Määrittelimme haasteen ja alustavan analyysin perusteella UnSeen ehdotti käteviä tapoja tutkia ratkaisua. UnSeen Labs on hyvä työkalu uusien ideoiden eteenpäin viemiseen ja uuden tiedon hankkimiseen. Nyt tiedämme paremmin mitkä seuraavat askeleet ovat.

Rami Sivonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
UnSeen Technologies logo

Tiedot

Tilaaja: Kemppi
Ajankohta: 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Esa Alanen

Lisätietoja

Yritysprofiili UnSeen Technologies kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Valmistava teollisuus

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet

Omat tagit

UnSeenLabs

Siirry yrityksen profiiliin UnSeen Technologies kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

UnSeen Technologies - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

UnSeen Technologies - Muita referenssejä

UnSeen Technologies - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia