Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Trimedia on WordPressiin erikoistunut digitoimisto. Palvelumme kattavat visuaalisen suunnittelun, teknisen toteutuksen sekä hakukoneosaamisen myös suuriin verkkosivuihin ja verkkokauppoihin.

Trimedia Oy

Yritysesittely

Olemme pitkän linjan digitoimisto Jyväskylästä, ja tehneet WordPressilläkin duunia jo vuosia. Nykyisin Trimedia työllistää 14 henkilöä, ja toimistot löytyvät Jyväskylästä ja Helsingistä.

WordPress soveltuu niin moniin erilaisiin verkkopalveluprojekteihin, että yksi vahvuutemme liittyy siihen, että hallitsemme WordPressin kaikki ulottuvuudet (palvelimien konfigurointi, asennukset, plugien käytön, ulkoasun toteutuksen, tietoturvan, latausaikojen optimoinnin ja hakukoneoptimoinnin) ja pystymme muovaamaan näitä kyseisen projektin tavoitteiden mukaisesti. Integroimme WordPressiin sujuvasti tarvittavia järjestelmiä ja hyödynnämme myös Vuen sekä Reachtin mahdollisuuksia verkkopalveluiden rakentamisessa.
Työntekijöitä 14
Y-tunnus 2007948-1
Perustettu 2006
Www Kotisivut
Puh
E-mail info@trimedia.fi

Toimipaikat     Helsinki, Jyväskylä

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Myynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Open source, Angular, Laravel, Node.js, React, Java, PHP, Julkaisujärjestelmä CMS, WordPress, Linux, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Julkishallinto, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Pankki ja vakuutus, Raaka-aineet ja energia, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Trimedia, WordPress, Google Analytics, Javascript, angularjs, PHP, symfony2, DevOps, laravel, nginx, apache, cakephp, vue, facebook mainonta, vuejs, React, gutenberg, Google Ads, instagram-mainonta, Sisällöntuotanto

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
suomen-yrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Trimedia - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiInternational Peatland Societyn (IPS) verkkopalvelun uudistus

"Oli ilo tehdä työtä Trimedian väen kanssa. Iloinen ja aidosti kiinnostunut tiimi, jonka kanssa yhteydenpito oli helppo ja nopea. Lopputulos visuaalisesti upea ja juuri mitä toivoimme."

-- Susann Warnecke, Communications Manager, International Peatland Society

Näytä referenssi

ReferenssiKAS asunnot verkkopalvelun uudistus

"Teknisen ratkaisun osalta Trimedia tarttui haasteeseen ulkoisen rajapinnan ja WordPress julkaisujärjestelmän yhdistämiseen ennakkoluulottomasti. Yhteistyö kaikkien projektiin osallistujien kesken toimi hienosti sekä niin tekniseen kuin visuaaliseen lopputulokseen voidaan olla erittäin tyytyväisiä."

-- Timo Raatikainen, kiinteistöpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiToimeksi.fi

"Asiakkaan kommentti projektista: “Trimedia on aikaansaava, mutkaton ja joustava kumppani, joka kuuntelee asiakastaan ja löytää toimivia ratkaisuja asiakkaan haasteisiin.” Asiakkaan yhteystiedot lisätietoja varten: Kukka-Maaria Berg projektipäällikkö, Toimeksi 2.0 -hanke p. 044 7006 237 kukka-maaria.berg@ppsotu.fi"

-- Kukka-Maaria Berg

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Trimedia - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Trimedia - Referenssit

Trimedia - Bloggaukset

Trimedia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Trimedia - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Trimedia - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Trimedia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku