Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Trimedia kokemuksia

Trimedia kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Trimedia Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiJyväskylän Avoin Yliopisto - Uusi websovellus ohjaa opiskelijoita tieteelliseen ajatteluun

"Yhteistyö Trimedian kanssa sujui hienosti. Trimedia huolehti aikataulutuksesta, projektin etenemisestä ja resurssoinnista loistavasti." "

-- Avoin Yliopisto

Näytä referenssi

ReferenssiVisit Kuhmo & Visit Suomussalmi - Jatkokehitys vaihtui WordPress sivustojen uudistamiseen ulkoasua ja tekniikkaa myöten

"Minulle jäi keväästä fiilis, että te toimitte koko tiimi toimi yhdessä etsien meidän tarpeisiin sopivat ratkaisut. Teillä oli riittävä taustaymmärrys matkailutoimialasta, monessa tilanteessa, että te hahmotitte myös sivustoa käyttävän asiakkaan näkökulmaa. Koko projektin ajan olitte todella ratkaisukeskeisiä ja joustavia."

-- Visit Suomussalmen projektipäällikön

Näytä referenssi

ReferenssiVisit Lakeland sivusto tavoittaa kansainväliset matkailijat

"Työskentely Trimedian kanssa oli kaikille viidelle maakunnalle erittäin positiivinen kokemus. Projekti oli selkeästi ja hyvin johdettu, aikataulut pitivät ja työtä tehtiin hyvässä yhteistyössä. Erityiskiitoksen ansaitsevat koko Trimedian tiimi positiivisesta ja ratkaisukeskeisestä suhtautumisestaan sivustoa koskeviin erilaisiin toiveisiin, muutoksiin ja parannuspyyntöihin, joita.."

-- Visit Lakeland hankkeen projektijohto

Näytä referenssi

ReferenssiAivosäätiö - Lahjoittaminen digiaikaan

"Yhteistyö Trimedian kanssa on ollut sujuvaa ja joustavaa. Laaja verkkosivu-uudistus toteutui sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Erityisesti arvostamme tiimin jäsenten ystävällistä ja avuliasta otetta.” "

-- – Aivosäätiön Viestintäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiTaitoc - Työkalu motoristen perustaitojen opettamiseen ja valmentamiseen

"Taitoc Taitovalmennuskonseptin markkinointisivuston sekä valmennustyökalun kehittäminen sujui erittäin hyvin Trimedia Oy:n kanssa. Heti kehitysprojektin suunnitteluvaiheessa Trimedia antoi vahvan panostuksen suunnittelutyöhön. Trimedian henkilöstön laaja-alaisen osaamisen kautta löysimme nopeasti keskeiset painopistealueet Taitoc-konseptin markkinointisivuston sekä valmennustyökalun.."

-- Olli Cajan Taitoc Taitovalmennuskonseptin kehittäjä

Näytä referenssi

ReferenssiJyväskylän Avoin Yliopisto - Pelillinen web-sovellus

"Kurssi oli tosi kiva idea! Leppoisa ja visuaalisesti miellyttävä tapa pohtia omaa opiskelua. Keskittymishäiriöisenkin oli helppo pysyä kiinni sisällössä, sillä se oli riittävän virikkeellistävää."

-- Käyttäjien palaute alustasta

Näytä referenssi

ReferenssiLiikkuvat -kokonaisuus - kolmen verkkosivun multisitekokonaisuus

"Erittäin asiantuntevaa palvelua ja tehokas sekä joustava työskentelytapa. Kiitos erinomaisesta yhteistyöstä! Hyvä että annoitte myös positiivista painetta myös meidän suuntaan sekä apua esim. sisällönsyöttämiseen kun tämä oli tarpeen."

-- Likes-tiimi

Näytä referenssi

ReferenssiSees Company – WooCommerce verkkokauppa

"Olemme käyttäneet Trimedian palveluita vuosia ja aina on ollut todella nopea, hyvä ja ystävällinen asiakaspalvelu. Asiakkaana olemmme voineet huoletta jättää kaiken verkkosivuihin liittyvän työn heidän ratkaistavakseen."

-- SEES

Näytä referenssi

ReferenssiTanssiteatteri Hurjaruuth - sivustouudistus

"Teidän kanssanne on ollut todella hyvä tehdä töitä. Olemme läpi projektin voineet luottaa siihen, että olette tavoitettavissa ja että edistätte projektia proaktiivisesti. Toiveemme on otettu huomioon, ja suoraan sanottuna ainakaan minä en ollut osannut odottaa, että sivuillamme olisi näin paljon mahdollisuuksia kuin nyt on. "

-- Hurjaruuth viestintä

Näytä referenssi

ReferenssiDcQuiz – Web-sovellus

"Yhteiskehittämistä parhaimmillaan! Meillä oli halu ja epämääräinen tarve, Trimedialla hyvä korva kuunnella, herkkyys ymmärtää ja taito löytää ratkaisu. Myös kehityspolku eteenpäin on avattu. "

-- Eija Seppänen, DigiConsumers Asiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiCapMan Wealth Services – Sivustouudistus

"Yhteistyö Trimedian kanssa sujui joustavasti ja ammattitaitoisesti. Erityisen tyytyväinen olin Trimedian kykyihin tuottaa visuaalisesti ja toiminnallisesti eheitä lohkoja nettisivuille. Kommunikaatio läpi projektin oli aktiivista ja avuliasta, joka auttoi uudistuksen viemisessä maaliin tiukassakin aikataulussa."

-- Marketing & sales concept specialist

Näytä referenssi

ReferenssiTalous ja nuoret TAT

"Trimedian vahva ammattitaito ja erityisesti selkeä ja tarkka projektinjohto mahdollistivat nettisivu-uudistuksen toteutuksen näin ripeällä aikataululla. Trimedian kyky hallita laajoja kokonaisuuksia oli äärimmäisen tärkeää uudistuksessa, jossa kolmen sivuston sisällöt tuotiin yhteen. "

-- Jouko Perttula, TAT viestinnän asiantuntija, sivustouudistuksen projektivastaava

Näytä referenssi

ReferenssiInternational Peatland Societyn (IPS) verkkopalvelun uudistus

"Oli ilo tehdä työtä Trimedian väen kanssa. Iloinen ja aidosti kiinnostunut tiimi, jonka kanssa yhteydenpito oli helppo ja nopea. Lopputulos visuaalisesti upea ja juuri mitä toivoimme."

-- Susann Warnecke, Communications Manager, International Peatland Society

Näytä referenssi

ReferenssiKAS asunnot verkkopalvelun uudistus

"Teknisen ratkaisun osalta Trimedia tarttui haasteeseen ulkoisen rajapinnan ja WordPress julkaisujärjestelmän yhdistämiseen ennakkoluulottomasti. Yhteistyö kaikkien projektiin osallistujien kesken toimi hienosti sekä niin tekniseen kuin visuaaliseen lopputulokseen voidaan olla erittäin tyytyväisiä."

-- Timo Raatikainen, kiinteistöpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiToimeksi.fi

"Asiakkaan kommentti projektista: “Trimedia on aikaansaava, mutkaton ja joustava kumppani, joka kuuntelee asiakastaan ja löytää toimivia ratkaisuja asiakkaan haasteisiin.” Asiakkaan yhteystiedot lisätietoja varten: Kukka-Maaria Berg projektipäällikkö, Toimeksi 2.0 -hanke p. 044 7006 237 kukka-maaria.berg@ppsotu.fi"

-- Kukka-Maaria Berg

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Trimedia kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Trimedia Oy:n referenssit

Trimedia Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia