Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

KultaRahaksi - Kultaa rahaksi verkkosivuston kautta

Referenssi

Kultaa rahaksi verkkosivuston kautta

Toteutimme KultaRahaksi sivustouudistuksen yhteistyössä Suomen digimarkkinoinnin kanssa. Suomen digimarkkinoinnin vastuualue oli visuaalinen suunnittelu ja Trimedia vastasi teknisestä toteutuksesta.

Kultarahaksi.fi ostaa paitsi kultaa ja hopeaa myös erilaisia koruja. Asiakkaat voivat helposti myydä esineensä tilaamalla maksuttoman KultaPaketin tai tuomalla ne Helsingin ostopisteelle.

Luotettava kumppani jalometallien myynnissä

Kultarahaksi.fi-sivusto on tehokas työkalu niille, jotka haluavat muuttaa jalometallejaan käteiseksi turvallisesti ja helposti. Trimedian ja Suomen Digimarkkinoinnin yhteistyössä rakennettu sivusto täyttää korkeimmatkin odotukset niin teknisen toimivuuden kuin visuaalisen ilmeen osalta.

Monipuoliset ja selkeät lohkot

Lohkopankista löytyy monipuolisesti lohkoja erilaisen sisällön esittämiseen. Tämä antaa ylläpitäjille sekä käyttäjille mahdollisimman mukavan ja räätälöitävän käyttökokemuksen. Lohkot on optimoitu vastaamaan tilaajan toiveita sekä tarjoamaan erityistoiminnallisuuksia.

Lisäksi sivusto on suunniteltu mobiilioptimoituksi, jotta käyttäjät voivat nauttia saumattomasta kokemuksesta laitteesta riippumatta.

Korujen ja jalometalliesineiden hinnat

Korujen ja muiden jalometalliesineiden hinnat ovat keskiössä sivustolla. Vanhalta sivustolta säilytettiin hintalaskuri, mutta päivitimme sen toteutustapaa nykyaikaisemmaksi tuodaksemme käyttäjille entistäkin miellyttävämmän käyttökokemuksen. Jalometalliromun hintatietoja korostetaan päävalikon yläpuolella tarjoten kävijöille nopean ja selkeän pääsyn olennaiseen. Hintaesimerkki-lohkolla mahdollistettiin sivuston kävijöille konkreettista tietoa maksettavista hinnoista.