Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkokauppoja, joiden käyttökokemusta asiakkaat, kauppiaat ja liiketoimintaprosessit rakastavat

post_image
Tarjonta

Verkkokauppa on tunnetta

Toimiva verkkokauppa herättää positiivisia tunteita. Laadukas sisältö, visuaalisuus, sulava käytettävyys ja selkeä ostopolku saavat asiakkaasi hymyilemään ja ehkä jopa suosittelemaan kauppaasi. Älä anna hengettömän ja liian insinöörimäisen verkkokaupan tarjota asiakkaallesi syitä jättää ostos kesken.

Verkkokauppa on teknologiaa

Parhaimmat kuvat, mieleenpainuvimmat tekstit tai edullisimmat hinnat eivät pääse oikeuksiinsa hitaassa ja huonosti eri laitteilla toimivassa verkkokaupassa. Verkkokaupan teknologioilla palvellaan ihmisten lisäksi myös muita teknologioita: hakukoneita, sosiaalisia medioita, mainosalustoja ja analytiikkaa. Modernissa mallissa verkkokauppa siirtää dataa saumattomasti eri toimijoiden välillä tekemättä itsestään liian suurta numeroa.

Verkkokauppa on asiakkaan ymmärrystä

Ilman asiakasymmärrystä syntyvä tulos on aina vahinko. Verkkokauppatoimittajana meidän pitää ymmärtää sekä verkkokauppiasta, että hänen asiakkaitaan. Omien verkkokauppiaskokemustemme ja kymmenien toteutettujen verkkokauppojen perusteella uskallamme väittää, että ymmärrämme aika paljon verkkokaupan omistamisen, johtamisen ja käytännön työn ympärillä pyörivästä arjesta.

Pinterest
Fonecta Oy logo

Fonecta Oy:n tarjonta

Kauppa

Lisätietoja

Fonecta Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Fonecta Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa

Fonecta Oy:n Kauppa -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fonecta kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia