Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehokasta ja joustavaa digimarkkinointia eri kanavissa

post_image

TarjontaMonikanavaisen markkinoinnin avulla toteutat jatkuvaluonteista markkinointia ja mainontaa useissa digitaalisissa kanavissa. Nimetty asiantuntijasi hallinnoi kanavien mainontaa ja auttaa sinua löytämään yrityksellesi toimivimman tasapainon eri mainoskanavien välillä.

Monikanavainen markkinointi kannattaa

Monikanavainen mainonta kannattaa: tutkimusten mukaan se tuottaa 37% paremman investoinnin kuin vain yksi kanava. Monikanavainen markkinointi on nykyään seurattavampaa ja mitattavampaa kuin koskaan. Samalla se on myös haastavampaa, sillä mainostajana et saa tietoosi enää yhtä paljon asioita, kuin aiemmin, johtuen esimerkiksi lainsäädännöstä tai mainosalustojen rajoitteista. Markkinoijan haaste onkin saada muodostettua tämän päivän kanavakirjosta yritykselle sopiva yhdistelmä, joka tuo uusia käyttäjiä ja vahvistaa yrityksen viestiä. Kaikki lähtee tavoitteista.

Datapohjaiseen auditointiin perustuvaa digimarkkinointia

Fonectan monikanavainen markkinointi pohjautuu datapohjaiseen auditointiin. Auditoinnin avulla saadaan olennaista tietoa ja ymmärrystä siitä, tukevatko kampanjat ja kanavat aidosti oikeita liiketoiminnan tavoitteita. Auditoinnin pohjalta tehtyjen löydösten ja kehityskohtien kautta asiantuntijamme auttaa löytämään oikean tasapainon kanavissa ja budjeteissa.

Pinterest
Fonecta Oy logo

Fonecta Oy:n tarjonta

Markkinointi

Lisätietoja

Fonecta Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Fonecta Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Verkkokaupparatkaisut
Integraatiot

Toimialakokemus

Kauppa

Fonecta Oy:n Markkinointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Fonecta kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia