Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Transmeri Groupin verkkokaupat Fonectan avulla

ReferenssiTransmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa. Konsernin liikevaihto on noin 170 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 525 työntekijää.

Transmeri on viime vuosina lähtenyt vahvasti panostamaan verkkokauppaan. Vuonna 2018 he päättivät lähteä yhtenäistämään eri yritystensä alustoja sekä käytössä olevia järjestelmiä. He valitsivat WooCommercen B2B- ja B2C -kauppojensa järjestelmäksi ja meidät verkkokauppakumppanikseen.

Aloitimme yhdestä Suomen suurimmista luonnonkosmetiikan kaupoista, Joliesta. Verkkokauppa julkaistiin kesäkuussa 2018. Tähän mennessä olemme tehneet kolme B2C-verkkokauppaa ja kaksi B2B-verkkokauppaa. Lisäksi olemme toteuttaneet verkkovalmennusalustan B2C-verkkokaupan yhteyteen. Kaikki toteutukset on integroitu toiminnanohjausjärjestelmä SAP:iin ja esimerkiksi analytiikat kerätään PowerBi:hin.

Tällä hetkellä teemme aktiivista kehitystyötä verkkokauppoihin ja työn alla on useita uusia verkkokauppaprojekteja sekä verkkopalveluita.

Pääpointit:

  • Helppoa hallittavuutta: Vähemmän eri järjestelmiä ja enemmän hallittavuutta esimerkiksi ylläpidoissa. Verkkokaupat kestävät myös valtavia kävijäpiikkejä kaatumatta ja kaupankäynti jatkuu.
  • Nopeampaa jatkokehitystä: Koska alusta on yhteinen, voimme tarvittaessa ottaa käyttöön uusia toiminnallisuuksia Transmerin eri verkkokaupoissa.
  • Alusta, joka skaalautuu: Eri yritysten liiketoiminnat kehittyvät nopeasti. WooCommercen avulla olemme aina voineet vastata liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin

Suosittelija:

Kimmo Koho & Peter Krause

Pinterest
Referenssin infoboxi
Fonecta Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Transmeri Group
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Matti Ikäläinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Fonecta kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Woocommerce
ecommerce

Siirry yrityksen profiiliin Fonecta kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fonecta - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fonecta - Muita referenssejä

Fonecta - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia