Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tiedolla johtaminen ja liiketoimintatiedon hallinta (BI)

TarjontaTehdään tiedosta yrityksesi tärkein kilpailutekijä. Toteutamme yrityksesi tavoitteita tukevat liiketoimintatiedon hallinnan (BI) ja tiedolla johtamisen ratkaisut markkinoiden johtavilla Microsoft Power BI raportointi- ja analytiikkapalveluilla.

Palvelut

Tiedolla johtamisen palvelumme kattavat kaikki liiketoimintatiedon hallinnan vaiheet määrittelystä toteutukseen, koulutukseen ja johdon konsultointiin. Osaamiseemme kuuluu myös edistyneen analytiikan, koneoppimisen ja tekoälyn hyödyntäminen liiketoiminnan tehostamisessa ja päätöksenteossa.

Tutustu tarkemmin liiketoiminnan analytiikan ratkaisuihin kotisivuillamme >

Tietoa meistä

Futuriot rakentaa digitaalisia ratkaisuja yrityksen arkipäivän haasteisiin. Ydinosaamistamme on liiketoiminnan päätöksenteon, prosessien ja työnkulun modernisointi. Olemme Microsoft Gold Partner ja hyödynnämme ratkaisuissamme Microsoft Azure-, Power Platform-, Microsoft Office 365- ja Dynamics 365 Business Central -pilvipalveluita.

Ota yhteyttä ja tehdään tiedosta yrityksesi tärkein kilpailutekijä >

Pinterest
Futuriot Oy logo

Futuriot Oy:n tarjonta

BI ja raportointi

Lisätietoja

Futuriot Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Futuriot Oy:n tarjontaa

Futuriot Oy:n BI ja raportointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Futuriot kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia