Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Liiketoimintaratkaisut pienille ja keskisuurille yrityksille

TarjontaKasvata liiketoimintaasi Microsoft Dynamics 365 Business Central liiketoimintaratkaisulla. Se on edullinen ja helposti käyttöönotettava toiminnanohjausjärjestelmä (ERP), jolla katat kaikki kasvavan yrityksesi tarpeet ja saat käyttöösi markkinoiden parhaan BI-raportoinnin.

Palvelut

Toteutamme yrityksesi tarpeiden mukaisen liiketoimintaratkaisun Dynamics 365 Business Central ohjelmistolla. Business Central on moderni pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, joten se on helppo ottaa käyttöön ja ylläpitää. Voit ottaa aluksi käyttöösi vain tarvitsemasi toiminnallisuudet ja laajentaa joustavasti yrityksesi tarpeiden kasvaessa. Business Central pitää sisällään saumattoman yhteensopivuuden Office 365 -työkaluihin, tehokkaan Power BI -raportoinnin ja mahdollisuuden Microsoftin tekoälyratkaisujen hyödyntämiseen osana liiketoiminnan hallintaa.

Tutustu tarkemmin toiminnanohjauksen ratkaisuihin kotisivuillamme >

Tietoa meistä

Futuriot rakentaa digitaalisia ratkaisuja yrityksen arkipäivän haasteisiin. Ydinosaamistamme on liiketoiminnan päätöksenteon, prosessien ja työnkulun modernisointi. Olemme Microsoft Gold Partner ja hyödynnämme ratkaisuissamme Microsoft Azure-, Power Platform-, Microsoft Office 365- ja Dynamics 365 Business Central -pilvipalveluita.

Ota yhteyttä ja toteutetaan yrityksesi kasvua tukeva liiketoimintaratkaisu >

Pinterest
Futuriot Oy logo

Futuriot Oy:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

Futuriot Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Futuriot Oy:n tarjontaa

Futuriot Oy:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Futuriot kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia