logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Futuriot rakentaa digitaalisia ratkaisuja yrityksen arkipäivän haasteisiin. Ydinosaamistamme on liiketoiminnan päätöksenteon, prosessien ja työnkulun modernisointi. Olemme erikoistuneet Microsoftin ratkaisuihin.

Futuriot Oy

Yritysesittely

Futuriot rakentaa digitaalisia ratkaisuja yrityksen arkipäivän haasteisiin. Ydinosaamistamme on liiketoiminnan päätöksenteon, prosessien ja työnkulun modernisointi. Olemme Microsoft Gold Partner ja hyödynnämme ratkaisuissamme Microsoft Azure-, Power Platform-, Microsoft Office 365- ja Dynamics 365 Business Central -pilvipalveluita.
Työntekijöitä 17
Y-tunnus 2789064-8
Perustettu 2016
Www Kotisivut
Puh
E-mail info@futuriot.com

Toimipaikat     Tampere

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia: Azure, Microsoft, Angular, Node.js, React, C#, Java, Javascript, Python, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Pankki ja vakuutus, Telekommunikaatio, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Futuriot, BI, Analytiikka, Microsoft Azure, Power BI, palvelumuotoilu, Microsoft Power Platform

Sosiaalisessa mediassa

Futuriot - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Referenssi Howden tarjoaa asiakkailleen parempaa vakuutustietoa koneälyllä

"Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhon Futuriotin kanssa"

-- Lotta Sillanpää, COO, Howden

Näytä referenssi

ReferenssiLemonsoft tarjoaa asiakkailleen yksilöllistä raportointipalvelua

"Olemme toteuttaneet Futuriotin kanssa yksilöllistä liiketoimintatiedon hallintaa jo kymmenille asiakkaille useille eri toimialoille. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja useimmiten raportointia halutaan laajentaa kokonaan uusille alueille."

-- Kari Joki-Hollanti

Näytä referenssi

ReferenssiKA-MU sai kaikki hyödyt ERP-järjestelmästä raportoinnilla

"Toiminta Futuriotin kanssa oli helppoa. Kehitysajatukset ja halutut muutokset järjestelmään saatiin nopeasti toteutukseen, hyvin usein jo saman Skype-palaverin kuluessa. Nopea reagointi tarpeisiin ja kehitysideoihin vakuuttivat meidät asiakkaana Futuriotin hyvästä osaamisesta sekä kyvystä palvella meitä."

-- Juha Järvi, toimitusjohtaja, KA-MU

Näytä referenssi

ReferenssiBI-raportointi Pistesarjoille

"Futuriotin kanssa BI-projektin toteutus oli todella sujuvaa. Kaikki alkoi liiketoimintatavoitteiden ja raportoinnin tarpeiden kartoittamisella. Ensimmäiset raportit saatiin käyttöön todella nopeasti ja nyt olemme hyvässä vauhdissa kehittämässä raportointia eteenpäin."

-- Heikki Hämäläinen, Partner, Pistesarjat

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Futuriot - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Tehdään tiedosta yrityksesi tärkein kilpailutekijä. Toteutamme yrityksesi tavoitteita tukevat liiketoimintatiedon hallinnan (BI) ja tiedolla johtamisen ratkaisut markkinoiden johtavilla Microsoft Power BI raportointi- ja..

Toiminnanohjaus ERP

Kasvata liiketoimintaasi Microsoft Dynamics 365 Business Central liiketoimintaratkaisulla. Se on edullinen ja helposti käyttöönotettava toiminnanohjausjärjestelmä (ERP), jolla katat kaikki kasvavan yrityksesi tarpeet ja saat..

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Kehitä ja tehosta liiketoimintaasi ja paranna asiakaspalvelua edistyneen analytiikan avulla. Ratkaisemme haastavimmatkin liiketoimintakysymyksesi Microsoft Azure -ympäristöön toteutetuilla analytiikan, tekoälyn ja..

Pilvipalvelut / SaaS

Toteutamme Microsoft Azure-pilviratkaisut tarpeisiisi rakennettuna. Autamme määrittämään, toteuttamaan ja ylläpitämään tärkeimmät liiketoimintasi tiedot Microsoft Azuressa. Saat käyttöösi tehokkaan ja joustavan..

Ohjelmistokehitys

Tarvitsetko asiantuntijoita liiketoimintasi kehityshankkeisiin? Toteutamme projektisi ketterästi määrittelystä tuotantoon tai saat meiltä asiantuntijat data- ja analytiikkahankkeista työnkulun tehostamiseen ja..

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Kehitä ja tehosta liiketoimintaasi ja paranna asiakaspalvelua edistyneen analytiikan avulla. Ratkaisemme haastavimmatkin liiketoimintakysymyksesi Microsoft Azure -ympäristöön toteutetuilla analytiikan, tekoälyn ja..

Futuriot - Referenssit

Futuriot - Bloggaukset

Futuriot - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Futuriot - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Futuriot - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Futuriot kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku