Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tarpeidesi mukaiset ohjelmistokonsultointi- ja asiantuntijapalvelut

TarjontaTarvitsetko asiantuntijoita liiketoimintasi kehityshankkeisiin? Toteutamme projektisi ketterästi määrittelystä tuotantoon tai saat meiltä asiantuntijat data- ja analytiikkahankkeista työnkulun tehostamiseen ja web-sovelluskehitykseen.

Palvelut

Kerro meille mitä asiantuntijoita tarvitset, niin rakennamme sinulle oikean tiimin. Asiantuntijamme tai kokonaiset tiimimme voivat työskennellä osana projektiasi tai me voimme vastata koko projektin toimituksesta. Saat kauttamme ratkaisut erilaisiin resurssitarpeisiin lyhytkestoisista projekteista suurempiin hankkeisiin.

Tutustu tarkemmin ohjelmistokehitys- ja asiantuntijapalveluihin verkkosivuillamme >

Tietoa meistä

Futuriot rakentaa digitaalisia ratkaisuja yrityksen arkipäivän haasteisiin. Ydinosaamistamme on liiketoiminnan päätöksenteon, prosessien ja työnkulun modernisointi. Olemme Microsoft Gold Partner ja hyödynnämme ratkaisuissamme Microsoft Azure-, Power Platform-, Microsoft Office 365- ja Dynamics 365 Business Central -pilvipalveluita.

Ota yhteyttä, asiantuntijamme auttavat kehityshankkeesi toteuttamisessa >

Pinterest
Futuriot Oy logo

Futuriot Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Futuriot Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Futuriot Oy:n tarjontaa

Futuriot Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Futuriot kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia