Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Teknologisia ratkaisuja luonnonvarojen kartoitukseen, inventointiin ja monitorointiin

TarjontaTarjoamme integroituja ratkaisuja luonnonvarojen kartoitukseen, inventointiin ja monitorointiin. Kaukokartoitus ja paikkatietopohjaiset ratkaisumme ovat olennaisena osana palveluratkaisujamme, ja ne integroituvat saumattomasti esimerkiksi tarjoamaamme metsävarojen käytön strategiseen suunnitteluun tai uusien tuotantolaitosten sijainnin spatiaaliseen optimointiin. Monitoroinnin saralla ratkaisumme tarjoavat kustannustehokasta ja tarkkaa luonnonmetsien, plantaasien tai viljelymetsien kehityksen seurantaa. Asiakaskohtaisesti räätälöity, automatisoituun satelliittikuva-analyysiin perustuva monitorointi palvelumme mahdollistaa mm. nopean havainnoinnin ja kartoituksen metsäpalojen laajuudesta tai metsänhoitotoimenpiteiden ja hakkuiden toteutumisesta.

Olemme toteuttaneet kansallisen tason luonnonvarojen kartoitusta ja inventointia mm. Pakistanissa sekä Vietnamissa perustuen satelliittikuva-analyysiin ja kenttädataverifiointiin. Olemme myös kehittäneet automatisoitua puutason metsävarainventointia ja metsänhoidon suunnittelua perustuen drone-lennokilla mitattuun puukohtaiseen pistepilvidataan Suomessa, yhteistyössä Metsä Groupin ja MosaicMill:n kanssa.

Pinterest
AFRY logo

AFRY:n tarjonta

Paikkatieto GIS

Lisätietoja

AFRY:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta AFRY:n tarjontaa

AFRY:n Paikkatieto GIS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

AFRY kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia