logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Luonnonvarojen kestävän käytön ohjelmistoratkaisuja

TarjontaSuunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä luonnonvarojen kestävän käytön ohjelmistoratkaisuja. Yleisimpiä kohteita ovat mm. metsien käytön suunnittelu, hiilivirtojen mallinnus ja tuotteiden alkuperän seuranta. Olemme erikoistuneet rakentamaan mukautuvia ohjelmistoratkaisuja, jotka ovat integroitavissa olemassa oleviin toiminnanohjaus- tms. järjestelmiin. Tapauskohtaisesti ratkaisumme voivat rajoittua vain palvelinpuolen kehitykseen tai sisältää myös räätälöidyn käyttöliittymän rakentamisen. Useissa ratkaisuissa sovellamme myös paikkatieto- ja GIS-aineistoja, spatiaalista mallinnusta sekä rakennamme karttapohjaisia käyttöliittymiä luonnonvaratiedon hallintaan ja visualisointiin.

Esimerkkeinä monista ohjelmistokehityshankkeistamme olemme rakentaneet mm. metsävaratietojen laskentajärjestelmän Metsähallitukselle metsävaratietojen automatisoituun päivittämiseen, metsäteollisuuden raportointi- ja seurantajärjestelmän (Forest Industry Monitoring System - FIMS) Vietnamissa sekä räätälöidyn runkotason seurantajärjestelmän Etelä-Amerikassa kattaen ohjelmiston ja laitteiston. Lisäksi olemme toteuttaneet useita verkkopohjaisia sovellusratkaisuja kuten Metsän arvo -laskurin Metsälehdelle (https://www.metsalehti.fi/metsanarvolaskuri/), Hiilipuu (Carbon tree) -simulaattorin yksittäisen puun hiilensidonnan seurantaan ja mallintamiseen (http://hiilipuu.fi/) sekä Metsä ja puut -metsätilojen arvonmäärityspalvelun (https://metsajapuut.fi/#5/64.56/25.65), jonka kautta käyttäjät voivat ostaa kattavan metsätilakohtaisen arvonmääritysraportin.

Ratkaisujemme vahvuus perustuu kykyymme yhdistää vahva metsätieteellinen asiantuntijuutemme sekä modernien teknologioiden hyödyntäminen. Tämä kombinaatio tarjoaa ainutlaatuisen ongelmanratkaisukyvyn, jossa yhdistyy tarpeiden määritys, palvelun suunnittelu sekä käytännön toteutus.

Pinterest
Simosol Oy

Simosol Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Simosol Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Simosol Oy:n tarjontaa

Simosol Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Simosol kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Rekrytointi.com Osaajapankki keräsi nopeasti 60 000 CV:tä tietokantaan
VR otti käyttöön koodarin vapaa-ajalla kehittämän ratkaisun flashittomaan lipunvaraukseen
Markkinointiteknologia tuottaa B2B-myynnille liidejä, mutta se edellyttää sisällöntuotantoa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia