Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Luonnonvarojen kestävän käytön ohjelmistoratkaisuja

TarjontaSuunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä luonnonvarojen kestävän käytön ohjelmistoratkaisuja. Yleisimpiä kohteita ovat mm. metsien käytön suunnittelu, hiilivirtojen mallinnus ja tuotteiden alkuperän seuranta. Olemme erikoistuneet rakentamaan mukautuvia ohjelmistoratkaisuja, jotka ovat integroitavissa olemassa oleviin toiminnanohjaus- tms. järjestelmiin. Tapauskohtaisesti ratkaisumme voivat rajoittua vain palvelinpuolen kehitykseen tai sisältää myös räätälöidyn käyttöliittymän rakentamisen. Useissa ratkaisuissa sovellamme myös paikkatieto- ja GIS-aineistoja, spatiaalista mallinnusta sekä rakennamme karttapohjaisia käyttöliittymiä luonnonvaratiedon hallintaan ja visualisointiin.

Esimerkkeinä monista ohjelmistokehityshankkeistamme olemme rakentaneet mm. metsävaratietojen laskentajärjestelmän Metsähallitukselle metsävaratietojen automatisoituun päivittämiseen, metsäteollisuuden raportointi- ja seurantajärjestelmän (Forest Industry Monitoring System - FIMS) Vietnamissa sekä räätälöidyn runkotason seurantajärjestelmän Etelä-Amerikassa kattaen ohjelmiston ja laitteiston. Lisäksi olemme toteuttaneet useita verkkopohjaisia sovellusratkaisuja kuten Metsän arvo -laskurin Metsälehdelle (https://www.metsalehti.fi/metsanarvolaskuri/), Hiilipuu (Carbon tree) -simulaattorin yksittäisen puun hiilensidonnan seurantaan ja mallintamiseen (http://hiilipuu.fi/) sekä Metsä ja puut -metsätilojen arvonmäärityspalvelun (https://metsajapuut.fi/#5/64.56/25.65), jonka kautta käyttäjät voivat ostaa kattavan metsätilakohtaisen arvonmääritysraportin.

Ratkaisujemme vahvuus perustuu kykyymme yhdistää vahva metsätieteellinen asiantuntijuutemme sekä modernien teknologioiden hyödyntäminen. Tämä kombinaatio tarjoaa ainutlaatuisen ongelmanratkaisukyvyn, jossa yhdistyy tarpeiden määritys, palvelun suunnittelu sekä käytännön toteutus.

Pinterest
AFRY logo

AFRY:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

AFRY:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta AFRY:n tarjontaa

AFRY:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

AFRY kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia