logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Luonnonvarojen kestävän käytön ohjelmistoratkaisuja

TarjontaSuunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä luonnonvarojen kestävän käytön ohjelmistoratkaisuja. Yleisimpiä kohteita ovat mm. metsien käytön suunnittelu, hiilivirtojen mallinnus ja tuotteiden alkuperän seuranta. Erityisesti olemme erikoistuneet rakentamaan mukautuvia ohjelmistoratkaisuja jotka ovat integroitavissa jo olemassa oleviin toiminnanohjaus tms. järjestelmiin. Tapauskohtaisesti ratkaisumme voivat rajoittua vain palvelinpuolen kehitykseen tai sisältää myös räätälöidyn käyttöliittymän rakentamisen. Useissa ratkaisuissa sovellamme myös paikkatieto- ja GIS aineistoja, spatiaalista mallinnusta, sekä rakennamme karttapohjaisia käyttöliittymiä luonnonvaratiedon hallintaan sekä visualisointiin.

Esimerkkeinä monista ohjelmistokehityshankkeistamme olemme rakentaneet muun muassa metsävaratietojen laskentajärjestelmän Metsähallitukselle metsävaratietojen automatisoituun päivittämiseen, metsäteollisuuden raportointi- ja seurantajärjestelmän (Forest Industry Monitoring System - FIMS) Vietnamissa sekä räätälöidyn runkotason seurantajärjestelmän Etelä-Amerikassa kattaen ohjelmiston ja laitteiston. Lisäksi olemme toteuttaneet useita verkkopohjaisia sovellusratkaisuja kuten "Metsän arvo"-laskurin Metsälehdelle (https://www.metsalehti.fi/metsanarvolaskuri/), "Hiilipuu" (Carbon tree) simulaattorin yksittäisen puun hiilensidonnan seurantaan ja mallintamiseen (http://hiilipuu.fi/) sekä "Metsä ja Puut" metsätilojen arvonmäärityspalvelun (https://metsajapuut.fi/#5/64.56/25.65), jonka kautta käyttäjät voivat ostaa kattavan metsätilakohtaisen arvonmääritysraportin.

Kaikissa ratkaisuissamme yhteistä on uniikki kykymme tuoda pöytään vankka metsätieteellinen asiantuntijuutemme sekä modernien teknologien hyödyntäminen. Tällä kombinaatiolla tarjoamme ainutlaatuisen ongelmanratkaisukyvyn, jossa yhdistyy tarpeiden määritys, palvelun suunnittelu sekä käytännön toteutus.

Pinterest
Simosol Oy

Simosol Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Simosol Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Simosol Oy:n tarjontaa

Simosol Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Siirry Simosol Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kaupunkiappis välittää tietoa palveluista ja edistää smart city-ajattelua
Digitoimisto Sangre tarjoaa eväitä käyttäjälähtöisten digitaalisten palveluiden UX-suunnitteluun
Yritysverkot kehittyvät - hybridiverkko palvelee julkiseen pilveen siirtymistä ja liikkuvaa työtä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia